Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

30 Ağustos 2007 Perşembe


Biter bitmez kaptılar elimden.Doğru dürüst resmini bile çekemeden gitti.

9 yorum:

  1. yumurtaları nasıl oyuyorsunuz? Harikalar ya:)

    YanıtlaSil
  2. bunların hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık ama nasıl oyulduğunu çok merak ettim sakıncası yoksa söyler misiniz sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Hiç sakıncası yok.Dremmel marka hobi matkap takımım var.Ona çok ince uçlar takıp oyuyorum.Şu dişçilerin dişimizi oyduğu matkaplar gibi.Ancak matkabı titretmemek için sıkmaktan baş parmağım sakatlanacaktı neredeyse.Bıraktım bu yüzden.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim.denemeyi çok isterim,bloğunuza ve yaptığınız işlere bayıldım tek kelimeyle mükemmel...sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  5. çok soru sordum galiba ama çok meraklıyım böyle şeylere.matkabı araştırdım biraz çok fazla çeşidi var,sizinkinin bir modeli numarası falan varsa yazabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  6. Benimki bundan fatoş'cuğum.Ben bu kadar pahalı almamıştım ama seneler geçti, artmıştır fiyat tabii.Bu adresi kopyala google da aramaya yapıştırıver.göreceksin.

    http://www.guvenhirdavat.com/Dremel-300-El-Motoru-55-Aksesuarli-125-Watt-F0130300JF,PR-271.html

    YanıtlaSil
  7. ben de
    dün dremel 400 digital 80 aksesuarlı bi model sipariş ettim,bakalım neler yapabileceğim...yardımlarınız için çok teşekkür ederim sevgiyle kalın...:))

    YanıtlaSil
  8. Çok iyi yapmışsın.Hırdavatçılardan bolca 0.1- 0.2- 0.3 matkap uçları edin.Matkabı dik tutarak elini titretmeden yavaşça yana yana kaydırarak oy.Şeklini ince uçlu kurşun kalemle çizebilirsin.Kalem izi yıkanınca çıkar.Soracağın şeyler olursa buradayım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. daha ne olsun zaten çok fazla yardımcı oldunuz genelde bloğu olan insanlar yardımcı olmaktan çok ellerindekini satma çabası içindeler,sizin yardımlarınız çok mutlu etti beni.tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...

    YanıtlaSil