Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

24 Mayıs 2009 Pazar

KİTAP AYRAÇLARI


3 yorum:

  1. MERHABALAR BLOĞUMDA LİNKİNİZİ VERDİM.KUSURA BAKMAYIN 10 MARİFETTE ÖYLE BİR ŞANSIM YOK.KASITLI OLARAK YAPILMIŞ BİR ŞEY DEĞİL BLOĞUMU GEZERSENİZ ZATEN BU ANLAŞILIR.TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  2. Nedreet, rontgen filmini nasıl temizliyorduk diye kendi blogumda ilgili etikete bakarken senin bu ayraçlarını da paylaştığımı gördüm, ipliklerle işlediklerin ne güzel di, nooldu bunlar, sattın mı? Aslında bodrumda biryerlerde bir sürü film olması lazım, artmış naylon ipliklerim de var, ben de yapsam bunlardan bana kızar mısın :)) Yok satışa koymayacağım, hediyelik yaparım diye düşündüm, tabii unutmazsam :))
    Öptüm seni becerikli arkadaşım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilezik ve küpeler yapmıştım, kenarlarını tığla işleyerek. Burada takıların içinde bulmak zor olur da Face'de olacak. Hediye gitti onlar. Yap tabii Banu'cuğum, sat istersen. Feda olsun sana:)

      Sil