Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

2 Temmuz 2009 Perşembe

BEN DE KUTU KAPLADIM
























































Marmaris MMM'da, bilmem kaç liralık alışveriş yapana 1TL'ye, ayçiçek yağı+mısırözü yağı veriyorlardı.Eh işe yayar dedik aldık.Evde yerleştirirken kutusunu çok beğendim.Gayet sağlam yapılmış.Yine ayni alışverişte kendinden yapışkanlı kağıt da almıştım.Kağıt çeşitleri çok sınırlıydı.Bu kağıt çıtır çıtır desenliyle hoşuma gitti.Kutunun içindeki birbirinin üzerine gelip kalınlık yapan kısımları maket bıçağı ile kestim.Kağıdın arkasındaki bir santimetre karelik ölçek çok işe yarıyor.düzgün kesiyor ve hizalayarak düzgün yapıştırabiliyorsunuz.Kağıdın çıtır desenli olması da çok işime yaradı, kutunun içini artık parçalarla kapladığım halde ek yerleri hiç belli olmadı.Resimlerde gördüğünüz gibi kapladım.Üzerine de elim alışsın diye basit Quilling desenleri yaptım.Beklediğimden daha düzgün olunca içine ıvır zıvır yerine kıymetli hobi malzemelerimi koymaya karar verdim.

8 yorum:

  1. Nedret abla inanılmaz güzel olmuş. O kadar marifetli ve zevklisin ki :) Quilling çiçekler de çok çok güzel olmuş valla, ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş. quilling çok yakışmış. Çerçeve bile olur, şööyle derinlikli olanlardan.

    YanıtlaSil
  3. nedret abla süper olmuş bu televizyon gibi koy karşıya seyret içinede yap bişeler süper valla ne diyim ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş arkadaşım bence de çerçeve olabilir

    YanıtlaSil
  5. Dün buraya yorum bıraktım zannediyordum ama bırakamamışım sanırım.:)
    Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Özellikle çiçek süslemelerini çok beğendim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Aman Allahımmm...itiraf ediyorum gördüğüm en güzel kaplanmış kutu bu.Nefis olmuş.
    Süslemesine bayıldım,bittim.
    Şimdi bu formda bir kutuyu başka bir kullanım için kestiğime yandım.
    Elleriniz hiç dert görmesin.

    YanıtlaSil
  7. Az önce yorum yazdım bisürü ama harf onayında yokoldu:((
    belki gelmiştir ama tekrar yazayım.Gördüğüm en güzel kaplanmış kutu.muhteşem güzellikte.Okadar çok beğendimki.Elleriniz dert görmesin.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık, özellikle süslemeler çok güzel olmuş. güle güle kullanın.

    YanıtlaSil