Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

9 Temmuz 2009 Perşembe

BİR ŞİŞE DAHA SÜSLEDİM























Sevgili Gülden'in güzel işlerini hep gıpta ile izledim.Boncuk bileziklerini taklit etmeye kalktım beceremedim.Aklım halâ başıma gelmemiş olmalı ki şimdi de plastik kaplamalarını deniyorum.Onun kadar güzel yapmak mümkün değil tabii.Zaten tavsiye ettiği malzemeyi bulamıyorum.Aklım takılı kalmasın diye ben de bunu yaptım.Beyaz dantel halinde de fena olmayacak gibi. Hemen bir mangal partisi daha verip, şişe tedarik etmem gerek:)))

7 yorum:

  1. yaşasın taze taze ilk ben görüyorum :)) canım benim, tek kelime ile bayıldım.aklına ...yüreğine...ellerine sağlık.şekil,renklendirme ancak bu kadar güzel olabilir.artık hemen parti mi verirsin,sağa sola haber mi salarsın bilmem, topla şişeleri ve herşeyi unut,bunları yap.çok ama çok beğendim:))

    YanıtlaSil
  2. Süper bir fikir bu, çok da güzel olmuş ellerinize sağlık.
    Elimizde şişelerle geliyoruz mangal partisine:)))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ve iyi fikir,sağol,sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bence süper görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. Çok sevindim önce senin görmüş olmana Gülden'ciğim.Senin onayın çok önemliydi.Teşekkürler arkadaşlar.Sevindim beğendiğinize.

    YanıtlaSil
  6. aman rica ederim,nedretcim olurmu hiç?

    YanıtlaSil
  7. bu dantellerlede güzel olmuş ellerine sağlık
    nedret hanımcım :))

    YanıtlaSil