Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

7 Temmuz 2009 Salı

CD ÜZERİNE BİLYE TEALIGHT












Bir gün dayandı harddisk üzerine sıcak silikonla yaptığım.Tuttukça bilyeler döküldü.Gözünü sevdiğimin Peligom'u.Yavaş kurudu ama iyi kurudu.Bilyeleri üst üste değil, aralıklara yapıştırdım bu sefer.CD ile de ışık yansımasında pek artış olmadı ama bilyeler yansıdığı için biraz daha hoş göründü.Ben sizlere Sergun'un yaptığı gibi yapın derim.Gayet açık görünüyor ki onunki her bakımdan daha güzel.Doğruya doğru.

3 yorum:

  1. Bende okadar çok beğendimki...benim ufaklıkların bilyelerinden aşıracağım yarın:))

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş bence Sergun'unki de harika görünüyordu zaten ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. müthiş bi fikir çok hoşuma gitti en kısa zamanda benimde yapmam lazım :) mumlarımada yeni bi görünüm gelmiş olur,hemde bana bi uğraş çıkmış olur,ama bizde ne çocuk nede bilye var,sanırım bende büyükçe boncukları denerim bakalım nası olacak :)
    fakat bir şey soracağım,bende silikon tabancası kullanıyorum,daha sağlam oluyor diye yazmışsınız,nedir o? bi çeşit yapıştırıcımı ???

    YanıtlaSil