Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

10 Temmuz 2009 Cuma

KIZIMA KÜPE-KOLYE





Gülden Hanım'ın tekniği ile Ece Aymer Hanım'ın tekniğini karıştırdım.Böyle bir takım oluştu.Rengi münasebeti ile Embir'e ithaf edilmiştir:)))

Metre işi satılan raf naylonlarından aldım.Şişe kaplama işinden sonra kalan parçalardan beğendiğim kısımları kestim.Akrilik boya ile parmağımla boyadım.Havada kuruyan hamurdan bir miktar açıp parçaları dekupaj tutkalı ile hamura yapıştırdım.Kenarlarını kestim.Kuruyunca yan ve arkalarını da boyadım.Su bazlı vernikle vernikledim.

Hamur boya karıştırılarak renklendirilip de açılabilir veya açıldıktan sonra istenilen renge boyanıp ondan sonra desen yapıştırılabilir.

Bu arada, evde olmadığı için yapamadım.İnce şeffaf mor kurdele alıp, zincirin gözlerinden geçireceğim.

7 yorum:

  1. Nedret abartmıyorum,olağanüstü bir fikir ve güzellik.Tek kelime ile hayran oldum,çalarım bu fikri haberin olsun:))İlk fırsatta,hamur almalıyım.Öptüm seni,kutlarım.

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş bunlar nedret abla güle güle kullansın kızınız ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Ayol fikir zaten senin nesini çalacaksın.Sende bir sürü kırpıntı vardır.Kes kes yap.Sefan olsun.

    YanıtlaSil
  4. var valla,en ufak parcayı bile atmıyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Nedret hanım
    Sizi hemen ziyarete geldim. Ve ilk defa olarak birisinin tüm sayfasındaki her şeye bayıldım. Hepsi harika olmuş. Ellerinize sağlık. En kısa sürede tüm arşivinize bakacağım haberiniz olsun.

    <:))

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim.Memnun oldum geldiğinize.

    YanıtlaSil
  7. ya ben bana ithaf edilen bu müthiş çalışmayı şimdi gördüm, çok teşekkürler ablacım. Kocaman öptüm.

    YanıtlaSil