Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

25 Temmuz 2009 Cumartesi

KUTU








Gözlerimin iyi görmediğine bu kutuyu yaptıktan sonra iyice ikna oldum.Hevesle yap bitir.Fotoğraf çek.Sonra ''bakayım resimler nasıl olmuş? ''diye otur büyük büyük bak bilgisayarda.O da ne? Yaparken farkında bile olmadığım bir sürü kusur. Kıyıdan dantelin ipi uzamış.Çiçeğin birinin meğer ortası bozukmuş.Kenar kurdeleleri köşelerde çok kötü olmuş, vs.Canım sıkıldı tabii.Olduğu kadar artık ne yapayım :((( Nasıl olsa gündelik kullanacağım.İçine iğne oyalarımı yerleştirdim. Çiçeklerin ortasına inci yerleştirmek resim çekerken geldi aklıma.




2 yorum:

  1. Söylediğiniz hataların hiçbiri belli bile olmuyor. ellerinize sağlık, her zamanki gibi çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. biraz geç bir yorum ama kayıtlarınız arasında gezerken gördüm. resimden o dediğiniz kusurların hiç birisi belli olmuyor hatta çokta şık duruyor bu kutu...tebrikler.

    YanıtlaSil