Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

28 Temmuz 2009 Salı

NAZARLIKLARIM evim DERGİSİNDE


Arkadaşlar ben de millî oldum.Nazarlıklarım, devamlı okuru olduğum evim dergisinin Ağustos 2009 sayısında yayınlandı.Meşhur oldum anlayacağınız.Aile içinde îtibârım arttı.(Tabii ben dergiyi gözlerine soktuktan sonra, yoksa nereden haberleri olacak) Havamdan geçilmiyor.Artık bloguma ricâ edeyim temennâsız dalmayınız:)))))

26 yorum:

  1. Nedret ablacım tebrikler :) Bundan sonra daha dikkatli gelelim bloguna:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. nasıl sevindim anlatamam:)
    bu çok gurur verici birşey, yürekten tebrik ediyorum sizi.

    bu arada kumaş boyama için bişeyler yazdım:)

    YanıtlaSil
  3. Bende dün gördüm ve hemen girdim baktım kitaplıkta bekleyip duran dergiler için gayet iyi bir çözüm maşallah diyeyim nazar değmesin tabi bu arada:))En yakın zamanda deniyeceğim ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. daha nicelerine diyeyim:)))
    ben takipcinizim ama henüz nazarlık yapmadım şimdilik her bulduğum dergiyi biriktiriyorum

    YanıtlaSil
  5. çok sevindim.biz de hava atalım blog arkadaşımızın işleri dergide yayınlandı diye:)
    güzel işler farkedilmez mi.ellerinize sağlık.başka dergilerde de görürüz sizi inşallah.hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  6. tebrik edrim, haklı bir ün bu. Ben de dergiyi takip ediyorum ama bu sayıyı henüz almamıştım. Demek bu sayıyı okumak daha keyifli olacak.

    YanıtlaSil
  7. hayırlı olsun devamını temenni ederim

    YanıtlaSil
  8. Tebrik ederim Nedret Abla'cığım, nazarlıklar o kadar güzel ki, kapak olmayı bile hakediyorlar. Tekrar ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  9. Tebrikler Nedret Abla.
    Ben zaten senin meşhur olacağını anlamıştım:)

    Yaptığın işler özgün ve değerli, farkedilmemesi imkansızdı zaten.

    YanıtlaSil
  10. temennami yaptim el etek optum geldim .Canim Nedretcigim ...kutlarim seni
    soyleyeyim de almayi unutmasinlar dergiyi.Esraninkini bulamadik mesela.
    Yumurtalarini da gondersene

    YanıtlaSil
  11. Ben de bu akşam almıştım dergiyi. Hemen evdekilere gösterdim bu benim blog arkadaşım diye:) Sanalda bile olsa sizi tanımak, işlerinizi takip ediyor olmak bizim için bile gurur kaynağı oldu. Tebrikler, nice nice başarılar:)

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım.
    Adsız arkadaşım sizi tanısaydık keşke.Dergiyi aybaşından önce rafta görünce ben de şaşırdım.Daha fiyatını ödemeden yırttım ambalajını.Hoşuna gidiyor ayol insanın.Kocam bıyık altından gülüyor benim sevincime.Çocuklar tebrik telefonu açıyorlar.Tam anlamı ile görmemişin oğlu olmuş durumları yâni.Dur Nalan'cığım, yüzüm eskimesin bir ara onları da gönderirim:)))

    YanıtlaSil
  13. Ablacım bugün aldım dergiyi dikkat etmedim iyiki yazdın tebrik ederim

    YanıtlaSil
  14. inanılmaz sevindim...mutlandım...gururlandım...içim doldu...benim güzel arkadaşım:)kutluyor ve sana çok teşekkür ediyorum.bana bu güzel duyguları yaşattığın için.

    YanıtlaSil
  15. nedret hanımcım tebrikler.... çok sevindim.
    temmuz ayında nazesencim, Ağustos ayında siz.
    ne güzel inşallah eylül ayında da bir başka sevgili arkadaşımızı görürüz. sayenizde alışkanlık olacak dergilere bakarken tanıdık aramak.
    sayenizde gururlandım. tekrar tebrikler.:)))
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. Alkış... :) Ablam çok sevindim, valla seninle bende gururlandım haberin olsun, azcık hava da atçam :) Daha iyilerine daha güzellerine inşallah.. Tebrikler demek haddime mi bilmem küçüğünüm :) ellerine yüreğine sağlık senin..

    YanıtlaSil
  17. Benimde sıklıkla takip ettiğim bir dergi evim. Ne güzel olmuş. Gerçekten güzel yapılan işler farkediliyor. Tebrikler;)

    YanıtlaSil
  18. Bloguma hoşgeldin Canfeza.Ben de senin bloguna göz attım.Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim arkadaşlar.Sevindirik oldum.Başka yazı koyamıyorum arkaya kaymasın diye:)))

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir haber, tebrik ediyoruz

    YanıtlaSil
  20. süpersin neduk.. başarılarının devamını dilerim..
    dergide görünce 10marifette de hemen yazdım valla ben bile sevindim.. senin nasıl mutlu olduğunu artık tahmin bile edemiyorum.. haklı bir gurur bu!!! sonuna kadar yaşa..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  21. Nazarlığı görüp ne güzel bir şey bu, bloğa yazsamda blogçulardan görmeyenler varsa alıp yapsınlar diye içimden geçirdiğim ama yazılarını daha okumadığım için zaten kaçırdığım bir bilgiymiş bu.Sizin adınıza çok sevindim :))

    YanıtlaSil
  22. Teşekkür ederim.Çok naziksiniz.

    YanıtlaSil
  23. ;) evim dergisini çıktıgı gunden beri takipteyim..dergiyi iki gun once hastane kafeteryasından almıstım ama yogunluktan ancak bugun okuyabıldım ve nazarlıgınızı gordum..:) gerçekten çok başarılı ve sabır işi.. ayrıca bloğunuzu da dolaştım, çok yetenekli bir bayansınız..;)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  24. Tebrikler bu ilkti basarilarinizin nicelerini goruruz insallah b:)Ozgun çalismalariniz ve bitmeyen $evk ve enerjiniz ve ardarda yayinladiginiz projelerinizle beni $a$irtiyorsunuz 10marifette:)

    YanıtlaSil
  25. valla tebrikler
    çoktan haketmişsiniz ayrıca..
    :)

    YanıtlaSil