Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

4 Ağustos 2009 Salı

BİLEKLİK







Bu da üçüncüsü.Benim makine gün ışığını sevmiyor galiba.Ne yaptımsa net çekemedim.Bu arada bilekliğin rengi krem.Maalesef beyaz görünüyor.Bir de, gözüm hataları ancak yakın plan fotoğraflarda fark edecek karar bozuk.Kurdelelerin uçlarını kesmeyi unuttuğumu fotolarda fark ettim.Düzelttim tabii.

13 yorum:

  1. Nedret ablacım harika olmuş, birşey sorucam delikleri nasıl yapıyorsunuz? Yakarak mı?

    YanıtlaSil
  2. Yok kuzum.Delik zımbası ne güne duruyor.Zımbada biriken konfetileri bile ziyan etmek yok.Çok güzel puantiye oluyor:))

    YanıtlaSil
  3. çok şirin olmuş elinize sağlık,cahilliğimi hoş görün delik zımbası kağıt için kullandığımız mı?

    YanıtlaSil
  4. Evet Sevil'ciğim.Siz o hârika kurdele nakışlarınızla çok şık bilekliklikler yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Sizin gibi ustalardan övgü almak ne harika teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Çok şık ve zarif olmuş, neduk abla bende bişey sorucam kolaladın mı? nasıl sert duruyor..Bu arada delik fikri süper.

    YanıtlaSil
  7. Pet şişe şekerim.Embir'imizin cin fikri:)))

    YanıtlaSil
  8. Nedret ablacım harikasın, delgeçler ne çok işe yarıyormuş yahu :)) Öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,
    Biraz yoğun çalışınca maalesef bloguma gelen yorumlara çok fazla bakamıyorum...Şimdi oturdum ve sizin yorumunuzu okuyorum. Ne güzel yazmışsınız.Çok teşekkür ederim...Şimdi sizin bloga gelince de epey bir inceledim..Bana gençken sevdiği işi yapmak güzel demişsiniz ama siz de blogunuzda bir hayli çok ilginç bilgiler veriyorsunuz, ne güzel resimler koymuşsunuz.. Hep söylüyorum, blogger hayatına dahil olmadan evvel Türk kadınlarının bu kadar bilgisayarla içiçe olduğunu kesinlikle tahmin edemezdim. Çok çok gurur duyuyorum...O yüzden hepimiz bloglarımızda diğer ilgilenenlere bilgiler vererek harika işler yapıyoruz. Bu arada bileklik süper olmuş, bana ilham verdiniz, mutlaka bir iki ufak değişiklikle, deneyip bende takacağım, blogumda da yayınlayacağım ve sizden ilham aldığımı da söyleyeceğim.
    Bol bol yaratıcılık diliyorum.
    Ece Aymer

    YanıtlaSil
  10. Neduk... diye size seslenmiştim bana yorum bıraktığınızda.Bir kez daha buradan yorum bırakma nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ederim..Biz hanımlar tabii.. hep gencizdir!... ama emekli olduğunuza istinaden benden büyük olduğuzu düşünüp saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.Kızınız başarılar dilerim...Nazarlıklarınız harika. Elleriniz dert görmesin..Berat Geceniz kutlu olsun..

    YanıtlaSil
  11. bu bileklik süper olmuş.muhakkak yapacağım kendime izniniz olursa.romantik,hoş,kibar bir bileklik olmuş.elnize sağlık

    YanıtlaSil
  12. Nedoşcummm annem sen ne yaptın öyle yıkılıyorrrr elcağzına sağlık ablası!!!

    YanıtlaSil
  13. Yine erittiniz beni...Yaşlıyım kuzular kalbim dayanmaz:)))

    YanıtlaSil