Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

21 Ağustos 2009 Cuma

BLOG ÖDÜLLERİ

Bana ödül gönderen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum.Beni beğendikleri, yücelttikleri için çok memnun oldum.Ancak bir sürü atraksiyon gerektirmesi, her iki ödülede sevdiğim şeyleri hep ayni yazacak olmak, blog arkadaşlarımın arasında ayrım yapıyor gibi olmak bana güç geldi.İki ödülün artarda gelmesi de beni iyice düğüm etti.''Ya göndereceğim bloglar bu ödülü daha önce de almışlarsa'' diye de düşündüm.Kendilerinden ricâ ediyorum.Bloglarında lütfen benim yerime başka bir sevdikleri blogu yazsınlar.Onların bloguma ziyarete gelmeleri, minik minik yorumlar yazmaları benim için zaten ödül.Bunu bir reddediş değilde çekinme olarak kabul eder ve gönül koymazsanız sevinirim.Tekrar teşekkürler ve sevgiler.

2 yorum:

  1. Ödüle layık görülmek güzel bir şey. Takdir edilmek, sevilmek....

    Sizin dediğiniz gibi o kısa kısa yorumlar bir ödülden daha çok sevinç veriyor insana.

    Birileri ile bir tık uzaklıkta olmak çok ayrı bir zevk.

    Yaklaşık 8 yıldır emekliyim. İnternetin altını üstüne getiriyordum. Taki blog açana kadar.. Şimdi neredeyse bloğun başından ayrılmıyorum. Kim yeni ne yazmış. Havası nasıl. Bozuksa bir iki güzel laf edeyim. İyiyse ben ondan ilham alıyorum....Böyle gidiyoruz şimdilik.

    Bence yorum almak ödülden daha önemli.

    Esen kalın

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlarım çok ince düşünceli insanlar.Onları kırmaktan korkarım.
    Benim için de çok güzel oldu blog işi.Yalnız bloga başlayalı çok kilo aldım:)))

    YanıtlaSil