Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

5 Ağustos 2009 Çarşamba

DEKUPAJ BİLEKLİK

Önce su bazlı vernikle vernikledim.Yüzeyi yumşattı.Kuruyunca yat verniği sürdüm.Parladı tabii.Keşke mat ve sudan etkilenmeyecek bir koruyucu bilseydim.
Bu bilekliği kolunuzdaki kedi tırmığı izlerini saklamak için kullanabilirsiniz:))) Mat görünümünü beğendiğim için verniklemedim.Zarar görür mü dersiniz?









6 yorum:

  1. hayırlı kandiller canım

    http://img269.imageshack.us/img269/5130/beraatkandili.gif

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Hepimize hayırlı kandiller.

    YanıtlaSil
  3. Nedret Ablacım bilekliklerinin hepsi de çok güzel, peçete ile yaptıysan ıslanabilir, mat verniklerde var onlarla cilalasan nasıl olur? Yada pet şişeleri iki parça kes arasına peçeteyi koy press işlemi ile de yapabilirsin belki??? Bu arada hayırlı kandiller, bol öpücükler

    YanıtlaSil
  4. Merhaba:))
    tatilden döndüm ,fırsat buldukça gezmeye başladım.Bayıldım bu bilekliklere nasıl güzel olmuşlar.
    Harikasınız.hepsi birbirinden şık .Eller hiç dert görmesin.sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ben mukavva üzerine peçete yapıştırarak kullandığım bardak altlıklarının en üstüne porselenleştirme tutkalı sürmüştüm (başka hiçbirşeye kullanamadım da sırf bitsin diye deneme amaçlı yapmıştım ama işe yaradı:) )

    onunla da parlaklık olmamıştı ve suya dayanıklı. eğer elinizde varsa uygulayabilirsiniz, yoksa hiç almayın derim hem pahalı hem de pek bir işe yaradığı söylenemz :)

    YanıtlaSil
  6. Var ayol.Dediğin gibi bir işe yaramıyor.Mat vernik niyetine kullanayım bâri.Sağol fikir için.

    YanıtlaSil