Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

25 Ağustos 2009 Salı

FAYDALI İKİ ÜRÜN


Arkadaşlar bu ürünlerden son derece memnun kaldığım için sizlerle paylaşmak istedim.Kızım (ne çok kızımdan bahsettim değil mi? Kusura bakmayın bu ara böyle ) sosyete pazarından kazak tüylerini koparan küçük pilli aletten almış.Hem de 2 TL mi, 6 TL mi hatırlamıyor ama işte öyle az bir para.Kışlık eşya koyacağız ya yanına, çıkardım bütün kazaklarını pek inanmayarak denedim.Aman da aman inanılacak gibi değil, bir güzel temizliyor.Kocamın da hoşuna gitti aldı elimizden temizlenmek gereken 5-6 kazağı tertemiz yaptı.Ayol kırık jiletler mi, küçük makaslar mı, parmakla tutup yolmalar mı istersiniz neler denememiştim ki ben.Bitti artık traş makinemiz var:)))
Üstteki ürünümüzü de pek inanmayarak almıştık.İki sene önce annemin evinde tadilat yaptırdık.Yer karolarının arası beyaz derz dolgu oldu.Benim çocuklarım kalıyorlar annemin evinde.Pek dikkat etmemişler.Geçtiğimiz yılbaşı Ankara'ya geldiğimizde koridordaki halısız yerler, sokak kapısı girişi, mutfak girişi berbattı..Kocam yaradana sığınıp aldı kalemleri yapıştı yerlere.İyi ki denemişiz 8 ay oldu hâlâ tertemiz duruyor.Tavsiye ederim.Bizim ürünümüz bu:http://www.seramikderzkalemi.com/derz-kalemi-ozellikleri.html

10 yorum:

  1. Kullanışlı bir ürün benim ve eşimin kazaklarında uyguladım sonuç mükemmel iyi günlerde kullanın.Kızınız ayrıntılara dikkat ediyor size ve kızınıza güzellikler diliyorum sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  2. İkiside süpermiş ama ben tüğ toplayıcıya bayıldım.
    iyi gecelerr..

    YanıtlaSil
  3. tüy toplayıcı annemlerde de var, çok memnunlar. derz kalemi süpermiş, çok iyi oldu bu bilgi.

    YanıtlaSil
  4. seramik derz kalemini görmüştüm gerçekten mücize gibi ama ilk kez bir tüy toplama makinesinden memnun olanı duydum sizden :)

    YanıtlaSil
  5. Ayliz'ciğim, ucuz şeyler bunlar.Belki çoğu bozuk çıkıyordur. kimbilir.Bize düzgünü tesadüf etmiş olmalı.

    YanıtlaSil
  6. bende pazarda görmüş ve karar verememiştim. rastlarsam hemen alacam....teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Derz kalemi gerçekten müthiş bişey.Benim de banyo fayanslarımın arası rutubetten kararmıştı.Bembeyaz oldular.

    YanıtlaSil
  8. Ay Nedret ablacım süpersiniz valla, sizin yazılarınızı okumayı çok seviyorum. Çok güzel anlatıyorsunuz. Her zaman yüzümde bir tebessüm oluyor.
    Şu traş makinesi kılıklı şeyden bende almanya'da bulup almıştım. O zaman buralarda daha yoktu :)) Çok işe yarıyor valla.
    Öptüm ablacım.

    YanıtlaSil
  9. mrb site sahibi siteniz cok faydali gercekten bu aletten bende de var bende pek faydali olmayacagini dusunerek aldim ve hala hic kullanmadim hevese geldim simdi:) pil alip kullanayim bari
    size soracagim su fayans aralarina surdugunuz kalemin adi ne benim oyle biseye cook ihtiyacim var

    YanıtlaSil
  10. adsız, bakın yazının altında link vermişim.Oradan bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil