Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

28 Ağustos 2009 Cuma

KOLÂJJJ




Kolâj kolâj dedikleri, kâğıttandır pâreleri....Ben yapmışım 3 sene önce bunu.Ne kolâj bilirim ne birşey.Kocaman sağlam kutu, kötü görünmesin diye bir ATLAS dergisini hacamat ederek kapladım heryerini. Oh mis gibi tabiat manzaraları.Kızım içine hijyenik malzemelerini koyuyor.
Amaa, sizlerin kolâjlarınızı göre göre yontuldum biraz.Baktım bunun kolâjlığı bayatlamış, bir ayakkabı resmi yapıştırıp tâzeledim.Her gelişte birkaç resim yapıştırıp güncellerim artık.Kolâj=Kağıttan yapılan yamalı bohça:)))
Bu arada uçukta kızımın yanında oturanın arkadaşı bussines class daymış.İki arkadaş yanyana oturabilsin diye yer değiştirmişler.Kızım geçmiş bussines class a. Aaa bir de ne görse yanında Aysun Kayacı.O da 3 aylığına Harwart'a gidiyormuş (dil öğrenmeye gâlibâ, tam anlamadım)Tanışmış,arkadaş olmuşlar.Pek sevmezdi ama hoşlanmış bayağı bizim kız.Okulda da görüşmeye karar vermişler.Ben de acele lâfı sokuşturmuşum '' söylede dudaklarının şişini indirtsin'' :)))
Taş gibi kız vallâhi hakkını yememek lâzım.Bizim kızımla bir esprimiz vardır iki boy fukarası olarak.Çok güzel endamlı kızları görünce,''yaa bak bunun ayakları da kocamandır, erkekler de hep rahatsız ederler, yok yok güzellik başa belâ'' der ve ekleriz '' yazııık, n'aapsın, Allah onu da öyle yaratmış'' der basarız kahkahayı.

3 yorum:

  1. yok yahu sizin kolajınızda gayet kolaj gibi olmuş işte allacığım.
    ama dediğiniz gibi gidip gelip beğendiğiniz imajları yapıştırırsanız daha da dikkat çekici olur.
    aysun kayacı konusunda ise,
    gerçekten dediğiniz gibi,
    yazık Allah onuda öyle yaratmış öyle kabul edeceğiz.

    YanıtlaSil
  2. Kızınız sanırım Amerikaya varmıştır.Kısmet Aysun Kayacı ile de tanışmışlar. Ona da moral olmuştur. Hayırlısı ile dönmekte nasip olur inşallah.

    YanıtlaSil
  3. alemsin ya çok yaşa emi güldüm burada kutu da güzel olmuş hani

    YanıtlaSil