Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

15 Ağustos 2009 Cumartesi

KORKUNÇ KOLLEKSİYONCU

Oğlumun 1 numaralı oyuncağı, kedisi İsis
Çizim masasının bir köşesi
Çocuklarım bebekken, Milliyet'in yayınladığı Red Kit, Asteriks ve Tenten fasiküllerini biriktirip ciltletmiştim.Belki severler benim gibi diye.Sevmek ne demek? Nerdeyse parçalanacak kitaplar.Sıkıldıkça baştan okuyorlar.Ben bile okuyorum tekrar tekrar:)))



Bunlarda oğlumun yatağının başucundaki raflar.




Sağ vitrin














Sol vitrin








İnsanlar çeşit çeşit.Benim oğlum da oyuncak kolleksiyonuna meraklı.Bunlar odasına sığdırabildikleri.Vitrinleri yetmiyor.Çocukluğundan beri hiçbir oyuncağını attırmadı, verdirmedi.En uyduruğuna kadar hepsini saklıyor.Kinder'lerden çıkanları bile.Lego'lara ise el sürmemiz bile yasak.Çocukken elektrik süpürgesinin torbasını rahat rahat dökememişimdir.''Legolarımı yutturmuşsundur'' diye başıma dikilirdi.Tozları mıncıklar, yutulmuş legoları çıkarırdım.

7 yorum:

  1. harika bir koleksiyon.
    burada saatlerce vakit geçirilir.
    Özellikle Tim Burton's Magic Toys lara bayıldım.
    30 yaşımı geçtim ama utanmadan bende onlardan istiyoruuum:)

    YanıtlaSil
  2. "tragig toys" pardon.
    insan önce istediği şeyin adını doğru yazmalı di mi ama .)))

    YanıtlaSil
  3. Size anne diyebilir miyimmmm Lütfen !!

    Peki böle ağlıomuş gibi yapsam da olmaz mı :)

    YanıtlaSil
  4. Yaa görüyorsunuz ne tahammüllü anneyim.Bir oyuncakçı dükkanı açacak kadar da bodrumda kutularda var.O kutuları tayinimizin çıktığı heryere taşıdık.Evlense vereceğim evine götürsün ama hangi kız tahammül eder ki? Kapkaracığım benim oğlum da işinde gücünde koca adam.26 yaşında.Grafik tasarımcı.Var mı bir aday oğluma alalım?

    YanıtlaSil
  5. Uzmanamatör'cüğüm senin gibi tatlı bir hanım kız bana anne desin diye bekliyorum ama Sergun'u gözüme kestirmiştim.Kaptılar,seni ise çoktan kapmışlar:)))

    YanıtlaSil
  6. Ayrıca bu korkunç nesnelerin nesini seversiniz anlamam ki?

    YanıtlaSil
  7. Ben de size oynamaya gelebilir miyim desem de inanma ,senin yaptiklarini kurcalamayi daha cok tercih ederim.benim kizlarin da kioleksiyonlari vardi ama anneleri senin kadar sabirli olmadigindan fazla gelistiremediler yine de var birseyler.bunlar cok guzel

    YanıtlaSil