Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

12 Ağustos 2009 Çarşamba

MUMLUKLAR


Bu mumluklarım da 10marifette kalmış.Blogumda bulamadım.Çifti çıkarsa birini silerim artık.

5 yorum:

  1. Böyle zor zor şeyleri yapıyorsunuz ondan sonra ben başından kalkamıyorum yapılırmı bu bana:))Ellerinize sağlık bunlarda harika olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Bütün bloglarda bir nazarlık furyasıdır gidiyor sayenizde. Herkesin evleri şenlenecek bu gidişle. Mumluk ta harika olmuş. Daha neler çıkacak bu kağıtlardan meraktayım. Yüreğinize, elleirnize sağlık.
    Dolma konusundaki annenizin tüyolarını yazdım aklıma, çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Kirpi gibi :) Neduk ablam bu arada bende düz tabanım :) Bu kağıt kıvırmalar bana çocukluğumu anımsatıyor annem bana kolye yapardı hep :( özledim o günleri ya.

    YanıtlaSil
  4. Hay Allah sende mi? E o zaman Allah kızıma da senin Ömi'n gibi sağlam bir delikanlı versin diye dua edeyim.Olur mu olur:)))
    Ben de bu işe annemin kolyesini söküp nasıl sarılmış diye merak ederek başladım zâten.Sonra da elime yapıştı sanki.Her yaptığım gidiyor.

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil