Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

18 Ağustos 2009 Salı

SERGUN İÇİN

Bu çerçevelere de beyaz makara ipliği yapıştırıp. sedefli beyaz akrilikle boyamıştım.Turist bir hanım aldı gitti.





Sergun'cuğumun kınnaptan yaptığı çok güzel bardak altlıklarını görünce, kendi yaptığım naylon iplik yapıştırma denemem geldi aklıma.Fikir alıma gelince, nerede denesem derken çantamda taşıdığım el aynasını gördüm.Olmazsa sökülür, temizlenir nasılsa diye ona yapıştırdım.Başlangıçta güzeldi tabii.Sökmeye kıyamadım ama zamanla koruyucu birşey yapmadığım için, çantaya gire çıka pırtıl pırıl oldu.Ama aklına düştü mü yapmadan olur mu? Bu duvar süsünün tabanını mavi ve bakır rengi ile kapladım.Pırıl pırıl, güzel bir zemin oldu.Ama deli işi işte:)))

Duvar süsünü yakından görmek için üzerine tıklayınız.



4 yorum:

  1. ama bunlar çok güzel olmuş rengarenk, deli meli olsun :))
    böyle naylon iplerden yapılsa bardak altlığı, sıra sıra, renk renk.. kullanışlı olur mu ki..

    YanıtlaSil
  2. Porselenleştirme sıvısı regini matlaştırmazsa korur belki.Sen bilirsin o işi.Koruyacağını bilse insan direkt makara sarar gibi dolayarak renk renk yapılabilir.

    YanıtlaSil
  3. Bence çok orjinal olmuş,sölemeseniz naylon iplik olduğunu farketmezdim.Çok güzel bi çalışma elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. anammm bu püskül saçak süper olmuş bre

    YanıtlaSil