Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

10 Eylül 2009 Perşembe

AH BU YARAMAZ KEDİ





Benim evim çok sâdedir.Öyle stili filân da yoktur.Senelerle birikenleri bulunduğu yere uydurmaya çalışarak döşemişizdir.Büyük şaşaalı süslerde de gözüm olmamıştır hiç.Göstergesi işte bu dal parçası.Onu püsküllerle, boyalı yumurtalarımla süslemiştim.Ama üstümüze kalan kediciğimiz teker teker üzerindeki herşeyi indirdi aşağı.Yumurtalar kırıldı, püsküller yolundu.İndirecek birşey kalmayınca da ilgisi bitti.Kuru dalı seyrediyorduk kaç gündür.Çıkıp haşmetli bir dal alsam bahçeden üzerine tırmanır bu sefer diye eski dalı sallantısız süsledim.Sıska bir dal ama olsun varsın.Âkibetini göreceğiz bakalım.

18 yorum:

  1. Çok güzel duruyor. İnşallah kedicik zarar vermez.

    YanıtlaSil
  2. Canımm benim yaaa, kıyamamışsın kediyi sokaga bırakmaya:)) ama kedi de sahibini iyi tanımış kısa zamanda ki yaramazlık yaparken hoş bir aksesuara vesile olmuş.. Ellerine sağlık ben boylesini ilk halinden daha otantik buldum... sevgiyle kal fiamma

    YanıtlaSil
  3. sen yaparsin da güzel olmaz mi,ellerine sağlık canım.ama yumurtalarinin kırılmasına üzüldüm,tabii püsküllerinin bozulmasına da.yaramaz kedicik :))

    YanıtlaSil
  4. o yaramaz kediciği ne yapmalı acep? püsküllü halini daha çok beğendim sanırım kedicikde o halini daha cazip bulmuş ki dalı rahat bırakmamış:)

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle geçmiş olsun ama kedinizin sayesinde tasarımınızı yenilemişsiniz yenilik olmuş.Bu tasarım da çok güzel olmuş çıtı pıtı ellerinize sağlık sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  6. Aslında kedicik ne yapsın? Tam karşı duvarda klima var.Üfledikçe püsküller sallanıp kediyi(adı Recep)çıldırtıyordu.
    Eh ben de çiçek yapmayı sevdim ya nereleri çiçekleyeceğimi şaşırırım artık.
    Fiamma'cığım, o ölümle pençeleşirken söz verdim.''Ölmezsen seni eve alacağım'' diye.O da ölmedi.Sözümüz söz.Göz bebeğimiz oldu artık.

    YanıtlaSil
  7. Yılbaşında bende çam ağacı yapıyor eve böyel bu arada baktım yan kısıma satış yasallığı hakkında, "unları arkadaşımın hediyelik eşya dükkânında satıyorum.

    Beğenirseniz dükkandan size de göndeririz." demişsin ancak misal biri çıkar mail atar dener seni sende ok dersin hesap nom bu yatır dersin al başına bela, ya vergi dairesinden çıkarsa falan istenildiği takdir gg ve pasaj üzerinden satış açılır diye yaz ablam muck

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar şirin olmuş ablacımm olsun bu hali de güzel hem ara ara değişiklik yapmış oluyorsun işte kedicik sayesinde :D

    YanıtlaSil
  9. Canım ya hiç üzülme bence böyle daha güzel olmuş. Sanki duvarda gelincikler açmış gibi. Çok hoş bence dikkatli ol kedicik buna da zarar vermesin :)

    YanıtlaSil
  10. ben çiçekli halini daha çok beğendim, tam benlik, patilerine sağlık kediciğin:)

    YanıtlaSil
  11. nedukcum... bloguna yorum yazmak için aynı elektrikler kesilince evde mum arayışıma benzettim kendimi:)))) el yordamı tıklaya tıklaya buldum :))))
    dallardaki püsküllere bayıldım. böyle daha güzel geldi bana.
    AMA YUMURTALARININ KIRILMASINA ÇOOOK ÜZÜLDÜM... kediciğide gözümün önüne gelince ona da kıyamıyorum :))) resimlerde çok şirindi çünki...

    YanıtlaSil
  12. Nedret hanım

    Bir garip ruh halindeyiz.

    Biz bize yardım edeceğiz.

    Nesin vakfından gelen bir yazı var.
    Uygun görürsen al ve yayınla

    YanıtlaSil
  13. Olsun varsın böylede güzel ilgisini çekiyor demekki püsküllerdende hoşalanacak bence:))

    YanıtlaSil
  14. Minik yaramaz zorunlu bir dekor değişimi yaptırmış demekki.
    Yeni halide hoş olmuş ama.
    sevgier:))))

    YanıtlaSil
  15. Ohhh elektrikler gelmiş görüyorumm
    :))))
    teşekkürler nedret hanımcım :))

    YanıtlaSil