Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

8 Eylül 2009 Salı

KIRMIZI GÜLLER




Sağolasın Hersheyler'ciğim.Sayende çiçek yapmayı öğrendim ve çok sevdim.Bu çiçekler için bir eski şemsiyenin kumaşını kullandım.Hemen bugün sahiplerine broş olarak hediye edildiler.Vermeden önce saç süslemesinde nasıl olacaklarını da denedim.Saç süsleme işini de sevdim.Arkası gelecek inşallah.

14 yorum:

  1. Şu çiçeklerden yapmak canım çok istiyor, bir türlü elime alamadım. Çok güzel olmuş. İspanyola İspanyolaaaaa diye şarkı söyleyesim geldi. Japonca şarkı bilmiyorum, orada takıldım :)

    YanıtlaSil
  2. yakma çiçekler çok gündemde bu aralar ilk fırsatta ben de denemek isterim...süper olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. gelincik gibi olmuş süpeeer.
    bende hala bu çiçeklerden yapamadım.
    Şemsiyenin kumaşından yaptım yamışsınız nedretabla.
    kullanıcağımız kumaş o tarzda mı olması gerekiyor?

    YanıtlaSil
  4. Nedret ablacım süpersin yahu, hemde şemsiyeden ha, bak işte böyle şeyleri duyunca attığım onca eşyaya üzülüyorum (yalan valla kocam boşayacak beni ev aldı başını gidiyor, ya lazım olursa, bunu kullanırsam diye beklemede tutuyorum ama arada bana da geliyorlar o zaman yallah çöpe:))

    YanıtlaSil
  5. Gelincik gibi duruyor çok hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler.Amman kocaları kızdırmayalım.Naylon kumaş olması yetiyor.

    YanıtlaSil
  7. kırmızı kırmızı harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. Başınızda gelincikler çok güzel olmuş (Şemsiyeden üretmeniz mükemmel fikir)Güzel ellerinize sağlık SEVGİYLE KALIN

    YanıtlaSil
  9. ablam güllerden çok yüzümü güldüren şey şu oldu, tüm okul yaşamım boyunca saçlarımı bu tarz yapardım :) Çok özledim uzasa da yapsam muck

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler ederim.Sevindiriyorsunuz teyzenizi:)))
    Eda'cığım ben de okul ve iş hayatımda hep kısa saçlı oldum.İlk defa bu kadar uzattım.Zirâ sıcakta ensene saç değmemesinin tek yolu bu.Saçlarını bıraksan önümüzdeki yaza kadar 12cm. uzar toplarsın.

    YanıtlaSil
  11. nedret ablacım kaç gündür yorum yazamıyorum :( tam giriyorum yorum sayfasına pat internetim kopuyor düzeliyor sonra ben unutuyorum kaç gün geçti umarım bunu yollayana kadar kalırım nette:)bu fırtına rezil etti hem cep telim çalışmıyor hem de internet gidip geliyor :(
    ellerine sağlık çok güzel olmuş özellikle şemsiye kumaşından yapman daha hoş yapmış gerçekten tam bir scrapbooking çalışması olmuş :)

    YanıtlaSil
  12. Zarârı yok,ille de yorum yazmak gerekmez ki.Bazen sadece bakıp seviyoruz.İnternete öyle alıştık ki insanın çok canı sıkılıyor kesilince.Fırtına, sel işi çok üzücü oldu gerçekten.O insanları göre göre hiç bir hâlimizden şikâyetçi olmamamız gerekir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  13. Bir dakka ya o senmisin uzattım derken kızın sandım yahu

    YanıtlaSil
  14. aynen düşünüyorum istanbul'un tamam diğer ucunda oturuyorum bu olaylara göre ama bu yakada da olabilirdi:(
    felaketin ne zaman nerden geleceği belli değil her ne kadar bazı konularda bile bile lades yapmamıza rağmen yani
    o bölgede daha öncede büyük bir sel olmuştu bu kadar zaiyat olduğunu hatırlamıyorum ama maddi olarak çok büyük zararlar vardı
    bende her yazıya ve herkese yorum yazamıyorum okuyorum ama :) kimseden de yorum beklemiyorum zaten ama adım geçmiş bana değer vermişsin bir teşekkür etmem gerek :) teşekkürler :)

    YanıtlaSil