Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

7 Eylül 2009 Pazartesi

KIZIMIN YENİ EVİ

İşte kızımın yeni evi.Üst kat ona aitmiş.Yan kapıdan direkt üst kata çıkacakmış.Altta ev sâhibesi hanım, köpeği ile kalıyormuş.O hanım da Harvard'da Antropoloji derslerine giren yaşı olgunca bir bayanmış.Bakar mısınız pencerelerde demir filan yok????Evde tâdilat bitmiş.Yârın taşınacakmış.

Burası da evin arkasındaki küçük bahçeymiş.Benim tek düşündüğüm iyi ısınması ve kızımın hasta olmaması.Boston kışın çok soğuk oluyormuş çünkü.

17 yorum:

  1. Sağlıkla, huzurla otursun inşallah, güzel günler geçirsin bu evde ki anneciğinin gözü arkada kalmasın.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir ev bu.Dierim mutluluk ve sağlıkla otururlar bu güzel evde.

    YanıtlaSil
  3. Ev çok güzelmiş bence ısınmada bir sorun yoktur Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah ve hemencecik kızınıza kavuşmanızı dilerim.

    YanıtlaSil
  4. merhaba..güle güle otursun hayırlısı ile de dönsün inşAllah..
    zarifçe buradaki resimler sevgili kızınızın ayakkabıları değil mi? babet modelleri ararken rastladım altına da kocaman siteye aittir yazısı görünce..
    üye olsanız herhalde link verilirdi bloga?
    çok selamlar..
    http://www.dantel-orgu.com/fermuar-ile-suslenmis-babet.html

    YanıtlaSil
  5. Çook güzel bir evmiş Nedret ablacım, tam sevdiğim Amerikan tipi evlerden. İnşallah rahatça oturur kızın ve iyi günler geçirir, sevgiler :))

    YanıtlaSil
  6. Nedret ablacım, çok hoş bir eve benziyor. Umarım endişelerin boşa çıkar ve sıcacık bir kış geçirir yeni evinde kızın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Güzel ev güle güle otursun.
    Soğuk olacağını sanmam.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim hepinize.Yosunbuka'cığım, haber verdiğin için teşekkür ederim.Yahoo'ya şikâyet edeceğim.Bu hırsızlarla 10marifet bile başa çıkamıyor.Ben de hâta ettim resimlerimin üzerine blog yazmadım.Zor geliyor,üşeniyorum.Tekrar başlayayım bâri.Adresi kara listeye ekledim.

    YanıtlaSil
  9. Kızınız bu şirin evde inşallah çok güzel günler geçirir.Gözünü sevdiğim teknoloji,birazcık da olsa özleminiz hafifliyor işte.

    YanıtlaSil
  10. Ne kadar hoş ne kadar zarif bir karşılama hoşbuldum çok memnun oldum :)Daha önce profilinize bakarken Marmariste yaşadığınızı okumuştum. Ben bu yaz tatilimi Marmariste yaptım. Aklımdan aynen şöyle geçti daha önce tanısaydım kesin ziyarete giderdim :) Demek ki sıcaklığınızı hisstmişim. Teşekkür ederim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim hanımlar.Sağol Bucanni'ciğim.Sevil'ciğim, gerçekten teknoloji hârika.Son bir saattir skype den konuşuyorduk.Evine yerleşmiş gezdirdi bizi, birlikte ihtiyaç listesi yaptık.Sadece uzanıp dokunamıyorsun.O derece yâni.

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel ve sıcak bir görüntüsü var evin. Güle güle otursun.

    YanıtlaSil
  13. Ay canım ya neleri de düşünüyor olmaz ablacım, huzur ve sevgi ile geçsin günleri ev sahibi de umarım iyi biridir sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Teşekkür ederim.Amiiin.

    YanıtlaSil
  15. ANNE YÜREĞİ İÇİNİZ RAHATLASIN O EVDE ISINIR KIZINIZDA NE ŞİRİN EV SEMPATİK GÜZEL SAĞLIKLI GÜNLER GEÇİRSİN İNŞALLAH SIKMAYIN SİZ CANINIZI İYİ AKŞAMLAR.

    YanıtlaSil
  16. Sağol canım teselliyi sizlerde buluyorum.

    YanıtlaSil
  17. AYYY COK GUZEL BIR EV BU nEDRETCIGIM,KIZIMA SOR BAKALIM BIR GULE GULE OTURA GIDEYIMMI DONMEDEN.
    Bakmadan yazarsan boole olur iste.
    ongundur pc siz kaldik unutmusum bile yazmayi.
    Evi cok begendim,hic bir konuda endise etme .Vize icin basvur ve sen de bir dolasmaya gel bence.
    Allah guzel gunler yasatsin mutluluk ve basari hep yaninda olsun diyorum.Sana da Allah saglikta kavustursun diyor seni sevgiyle kucakliyorum

    YanıtlaSil