Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

12 Eylül 2009 Cumartesi

MİM

Kapkara Camdan Kelebek'ciğim beni mimlemiş.Gözünüzü seveyim ilk ve son olsun.3 karakteristik özelliğimi yazacakmışım.Neyse ki kısaymış.
1- Gevezeyimdir, ailem konuşurken sözlerini kestiğimden şikâyet eder.Cep telefonuyla konuşanı bile şaşırtırım ''şunu da söyle, bunu da söyle'' '' neymiş, neymiş?'' diye.Kendim geveze olduğum için başka gevezelere tahammül edemem.
2-Sesim güzeldir.Her müzik âletinden bir melodi çıkartabilirim.Werner Müller Orkestrası'nda taş çalmaya râzıydım.Ama hasbelkader Kimya Müh. oldum.
3-Kilo alıp verme profesörüyümdür.Bu nedenle hiç kıyafetim yoktur.Zayıflayınca (Şöyle 18-20kg veririm, 3-5 sene sonra geri alırım)büyükleri dağıtırım, şişmanlayınca küçülenleri.Hoşaf gibi sarktığım için artık şişman gezmeye karar verdim.63 kg-1.55 boy.
Kimseyi mimlemiyorum.Zamanla tanıyoruz birbirimizi nasılsa:)))

4 yorum:

  1. hımmm anlaşıldı. bir daha sana mim mim yok Nedret Abla:)

    şaka bir yana bana da zor geliyor bu mim durumları ama ne yapayım kırılacaklar diye yazmamazlık edemiyorum. mime cevap yazmasaydın da ben kırılmazdım zaten ablacığım:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Gördün mü? Benim karakteristik özelliklerim kimseyi zırnık kadar ilgilendirmiyor.:)))

    YanıtlaSil
  3. Aşkolsun:))
    Kapkara'nın sayfasında mimlendiğinizi görünce, karakteristik özelliklerinizi merak edip geldim vallahi:)

    YanıtlaSil
  4. gerçekten aşkolsun nedük abla ya. sen beni yanlış anladın.
    mime cevap yazmasaydın da ben kırılmazdım derken ister yaz ister yazma umurumda değil havasında söylemedim beeen:(

    bazı arkadaşlar mim yazmaktan sıkılıyorlar.onlara bir külfet gibi geliyor.zamanları olmuyor falan.işte bu yüzden kimseyi sıkboğaz etmeyim ismini yazdıklarım arasında isteyenler uygun olanlar yazsın demiştim.
    yoksa ben orada ismini yazdığım herkesi merak ettiğim için onları yazmıştım amaaaa:)

    YanıtlaSil