Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

23 Ekim 2009 Cuma

ŞAL'A İLÂVE

Arkadaşlar ben pembe şalı yaptum, sağolun sizler de beğendiniz.Ama hep bir tuhaflık, bir eksiklik seziyordum.Bugün ampul yandı.Artık ben de beğendim yaptığımı.Ütülemeyi akıl edememişim:)))



Bu  arada artık taş gibi vücudumun yanı sıra sizlere yüzümü de gösteriyorum.İtirâf etmeme gerek kalmadı, gördünüz.Tek kusurum kel olmam:)))
Farkı siz de farkedebiliyor musunuz?Yoksa sadece bana mı öyle geliyor.

5 yorum:

  1. Valla ütüsüz halini de beğenmiştik Nedret hanım ama ütülü daha havalı olmuş. Bu arada yüzünüz de vücudunuz kadar güzelmiş, kel olsanız bile mühim değil, bu vücut ve yüz sizdeyken saçınız olmasa da olur, şalı kafaya örtersiniz keliniz görünmez:))

    YanıtlaSil
  2. aaaaaay şu güzelliğe bak...
    harikasın nedret abla ya. modacılar halt etsin senin yanında:)
    ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. ben ilk gördüğümde yabancı sitelerden alınmış bir resim zannettim süper yani bu kadar olur ellerinize emeğinize sağlık ne kadar desemde az dır

    YanıtlaSil
  4. hadi bunu kuşanda 7. caddeye çıkalım.bakalım kimler yolumuzu kesip nerden aldın diyecek.

    YanıtlaSil