Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

13 Kasım 2009 Cuma

KEÇE ÇİÇEK BROŞLAR



11 yorum:

  1. Nedret abla,döktürmüssün yine keceleri kırmızı olana bayıldım eline saglık.

    YanıtlaSil
  2. Nedret abla,döktürmüssün yine keceleri kırmızı olana bayıldım eline saglık.

    YanıtlaSil
  3. ama ama ama bunlar çok güzel. nasıl yaptınız? özellikle kırmızı olan :(((

    YanıtlaSil
  4. gördüğüm en güzel keçe çiçeklerden bunlar. özellikle kırmızı olan çok gerçekçi olmuş.sen yakında heykelde yaparsın bunlardan.ellerine sağlık ablacığım:)

    YanıtlaSil
  5. Ben pembe olana bittimm..nasıl narin duruyor.

    YanıtlaSil
  6. Bazen düşünüyorum da başkalarının çiçek işte vs... işte diye bakıp geçebileceği şeyler ne kadar değerli bizler için. En çok ta polimer kil çalışırken düşünürdüm bunu. Bir küçücük pendanta içime sinen, üstelik soyut bir desen verebilmek için ne çok uğraşırdım, sonra da üzülürdüm bunun değerini anlayacak olan olur mu, olsa ne güzel olur, diye. İşin parası-pulu değil kıymet bilinmesi en güzel karşılığı.

    El yapımı herşeye bakarken gözlerimi ve gönlümü kocaman açıp bakıyorum, nasıl yapıldığını hayal etmek bile heyecanlandırıyor beni. Bu çiçeklere bakarken de bunu düşündüm. Harikasın, ellerine sağlık Nedret abla.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzeller her zamanki gibi. Kalitenizi konuşturmuşsunuz...

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler arkadaşlar.
    Keşke heykel de yapabilsem Kapkara'cığım.Nerede o günler?
    Haklısın Sesiber.Ben bir de el işi satanlara ''Aaaa bu fiyatı ucuz koymuşsunuz'' derim bâzen.
    Kendim yaparken de sanki sınavdaymışım gibi önemsiyorum yaptığım işi.O anda ve sonrasında belki benden başkasını ilgilendirmeyecek ama olsun. Beğenilmesi ruhumu tatmin ediyor tabii.Satabilmeyi de gönlümce malzeme alıp yeni şeyler yapmak için istiyorum.

    YanıtlaSil
  9. bunları pasajda görüp kırmızıya bayılmıştım. ellerinize kollarınıza sağlık.

    "Satabilmeyi de gönlümce malzeme alıp yeni şeyler yapmak için istiyorum." demişsiniz ya, aynı fikirde olmak gülümsetti beni. bişeyi satmayı düşünürken "bu satılınca parasıyla şu boyalardan/bu boncuklardan alıcam" diye hesap yapıyorum ben de:)

    YanıtlaSil
  10. Pembeliyi çoook sevdim,ellerinize sağlık,ablacığım.

    YanıtlaSil
  11. Çiçeklerin ikiside birbirinden güzel olmuş, emeklerine sağlık ablacım. Hele kırmızı olan gerçekmiş gibi duruyor.

    YanıtlaSil