Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

9 Kasım 2009 Pazartesi

KULAKLARIM ÇINLADI

Ayyy...Kulaklarım çınladı nedense?:)))  Çınlatanlara sevgiler.
Arkadaşımız Nobless'in blogu var mı acabâ? Bilen varsa, beni haberdâr ederse sevinirim.
Ayrıca Onmarifet'li Fatos01 lutfedip sormadan güllü aynamı,  yabancı sitelerden kopyala yapıştırlarla beraber blogunda yayınlamış.Yorum yazdım ama ya görmedi yada oralı olmadı.Samimiyeti olan varsa, benim adıma uyarırsa memnun olurum.Kesin buradan değil hırsız sitelerden almıştır ama olsun.Kaynaksız yazı istemiyoruz değil mi?

4 yorum:

  1. Ben biliyordum zaten okuduğunuzu,sevgi ve hürmetlerimizi gönderdik size:) Keşke sizde olsaydınız bu sıralar ortam öyle hoş ki, tam bir curcuna, gırgır..

    YanıtlaSil
  2. ablacım ya adınızı anmadan günümüz geçmiyor zaten.

    Bu arada keçe konusunda üstat olduğunuzun da altını çizmek isterim. Çok öpüyorum.

    Son bişi noblessin adresini araştırdım ama bulamadım, bulunca yazarım.

    Öptüm kocaman

    YanıtlaSil
  3. Tabii okuyorum hergün Krizantem'ciğim.Hepiniz oradasınız, okumaz mıyım?Vallahi hem orayı hem blogu iyi idare ediyorsunuz.Ben oradayken blogu çok ihmâl etmiştim.Şimdiki durumum daha iyi.Sizin gibi, seçme arkadaşlar buraya uğruyorlar.''Dur herkesin içinde şunu bir rezil edeyim''modunda eli boş,lâk lâk etmek için dolaşanlardan da kurtulmuş oldum.Sinir oluyorum oradaki bu tiplere.
    Embir'ciğim, ne üstatlığı, bunların hepsi acemi denemeleri.Kollarım iflâs etmezse ileride olurum inşallah.Beni bunları yaparken görseniz gülmekten yerlere yatarsınız.

    YanıtlaSil
  4. o bloğu bende gördüm ve sadece sizin değil 10marifetteki arkadaşlarımızın yaptıklarını hiçbir liksiz öylece aktarmış yorumunuzuda görmüüştüm htta ama ne cevap verilmiş nede link gösterilmiş keşke böyle emeğe saygı olsa izin alınsa link verilse ne olur sanki anlamıyorumki

    YanıtlaSil