Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

28 Aralık 2009 Pazartesi

FİLM KÜPELER





Etsy' de görmüştüm ama link veremeyeceğim maalesef, kaydetmemişim. Bire bir olmamış olduğunu umuyorum. Aklımda kaldığı kadarıyla yaptım, kesin bir şeyleri yanlış olmuştur.

5 yorum:

  1. Orijinal olmuşlar:) Çarşamba günü 12.00 ye doğru çıkacağım ben Nalan'a gitmek için, erken gidip erken dönmek düşüncesindeyim, malum hava çabuk kararıyor. orada görüşmek üzere sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ablam yaa ne alem kadınsın:) ben ötekini bilmem ama bu sıradışı olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Sen kendin film gibi oldun valla.Çevir çevir seyret.

    YanıtlaSil
  4. Dantel ile daha fazla ilgilendiğim için gözüme ilk çarpan alttaki örtü oldu. Acaba sadece onun göründüğü yakın plan bir resmi yayımlayabilir misiniz? Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  5. Işıl Işıl'cığım.Orası annemin evi idi.Ben örmüştüm.Bende de var ama derinlerde.Film küpelerin fotoğrafını üzerine tıklayarak büyültüp ilmikleri sayabilirsin.Genel görünümü ise kategorimde danteller var, oradan bakabilirsin.O resimler de büyüyebiliyor.Sevgiler.

    YanıtlaSil