Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

8 Aralık 2009 Salı

FIRFIRLI YENİ YIL KÜPELERİ







Tahmin etmişsinizdir artık elimde bir yumak kırmızı ve bir yumak beyaz ipten başka birşey olmadığını:)))Bu malzemeyle yapılabilecek şeylerin sınırlarını zorluyorum.Uydur uydur nereye kadar? Bakalım göreceğiz nereye kadar.

8 yorum:

  1. ama cok guzeller:)kirmizi--beyazin uyumu superdir.yaptiklariniz cokta guzel oluyor:)

    YanıtlaSil
  2. Ha-ri-ka..diyorum! Beğendim ... valla...

    YanıtlaSil
  3. merhabalar ablacım, nasılsınız? Hala Ankara'da mısınız? Bende stanbul'daydım sabah geldim. Uzun zamandır ne kendi bloğuma ne de sizlerin bloglarına uğrayamamıştım. Ne kadar güzel işler yapmışsınız. Emeğinize sağlık diyorum. Öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  4. bunlarda diğerleride çok çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık diliyorum

    YanıtlaSil
  5. eline sağlıkkkkkkkkkkkk
    buda güzelmiş olmuş............

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş küpeler ellerine sağlık

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Ellerine ve emeğine sağlık bol bol kazançlar diliyorum. Asıl söylemek istediğim birşey var ne zamandır sana yazacağım hani sen torna istemiştinya enişteden:))) Şu sayfaya bakarsan sanırım ev içinde kullanmaya daha uygun.http://www.dremeleurope.com/tr/tr/start/index.html

    YanıtlaSil
  8. :) çok eğlenceli olmuş bunlar, harikalar ...

    YanıtlaSil