Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

18 Aralık 2009 Cuma

KAR KRİSTALLERİ-YILDIZLAR





Hep kar kristalleri örmeye heves etmişimdir.Ya da başka materyallerle yapmaya.Quilling kâğıtlarımla da deneyeceğim bir ara.Yılbaşı ağacımız yok.Aplik üzerine astım, arka fon açık renk olunca iyi görünmediler. Ama siz hayali geniş yaratıcı hanımlar olarak, yılbaşı ağacında nasıl duracağını canlandırırsınız gözünüzde.

17 yorum:

  1. Boşverin ağacı, camda da çok güzel durur bunlar. En üstteki resimde en altta olan motife bayıldım tam kar tanesi gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  2. nedret abla harikasın vallahi çok güzel örmüşsün bayıldım ben bunlara,nerden de aklına gelir böyle şeyler bende kağıttan yapmak istiyordum ağaç süslemek için bu da iyi bir fikir.Bu arada marmarise dönünce haberleşelim muhakkak senin nazarlıklarının hayranı bir arkadaşımla sana alışverişe gelicez,çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. harika gerçektende çok güzeller,hele bir tanesine bayıldım,en üst resimde en alttaki inanılmaz güzel olmuş,nasılda çıkarmışsın neduk ablacım ellerine sağlık.(ben trabzandan başka bişey beceremediğim için mucize gibi görünüyor,böyle motifler bana,harikasın)bıraktığın güzel yorumlar için ayrıca teşekkürederim:)

    YanıtlaSil
  4. bu kar taneleri ne kadar zarif ve güzel olmuşlar, çok beğendim Nedret abla:)

    YanıtlaSil
  5. çok zarifler, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Sanırım simli iple ördünüz çok şık duruyor ellerinize sağlık.

    Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. Aaaa.. ben de yaptım ama başka şeyler de hazırlıyorum o yüzden yayınlamadım şahane olmuşlar..

    YanıtlaSil
  8. süper olmuşlar ellerinize sağlık.bende bu örme kristallerden bir atkı bulmuştum netten. bloğumda da yayınlayacağım çok şık bir şey.
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  9. Elinize sağlık, herzamanki gibi çok güzel olmuşlar. Siz sahtesini yaptınız birde sahicisi yağsa biraz içimiz açılır belki.
    Kızınız gelmiş, gözünüz aydın. Ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Sevgilerimi iletiyorum kızınıza ve size...

    YanıtlaSil
  10. AFFERİN GICINA NE GÜZEL OLMUŞLAR SEN NERELERDESİN?UĞRASANA..

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler arkadaşlar.Nalana'cığım bir sürü malzeme verdi.İçlerinden simli ip çıktı.Onu da kullandım.O en güzelini ben de çok sevdim ama çok zor ütüleniyor.Hepsini kolalayacağım.

    YanıtlaSil
  12. değişik fikir,hemen uygulamam lazım,ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  13. Başka bir materyalden zannettim ama simli ipmiş bayıldım bu kar tanelerine ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  14. UZM GELMİŞ ONU ÇOOOK SEVİYORUM ..... ÇOCUKLARIMDA KUZUYU ÇOOOOOK SEVİYOR. ALLAH KUZUNUN YOLUNU AÇIK ETSİN ,O BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ.

    YanıtlaSil
  15. Bence de camda çok güzel durur. Yılbaşı keçince başka şekilde değerlendirirsin bunları.

    YanıtlaSil
  16. Pırıl pırıl harika görünüyorlar bence..

    YanıtlaSil