Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

8 Ocak 2010 Cuma

GÜDERİ KÜPELER







Nalana'cığımın verdiği deriler üzerinde denemeler yapıyorum.Deriye iğne batsa çok işler yapılabilecek ama kesmesi de, işlemesi de çok zor.

6 yorum:

  1. Bunlar eğilip bükülmeden boyle dik durabiliyor mu sevgili Neduk?Çok mu kalın deriler anlayamadım ama ben gayet rahat dikiyorum deriyi makina için özel iğneleri var el dikişi için var mı bilmiyorum ama???

    YanıtlaSil
  2. Özür:( ellerine sağlık küpeler çok şık olmuş diyecektim kaydırma tuşunun azizliğine uğradım...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Fiamma'cığım.Boncuk iğnesi batıyor.Kalın iğneler girmez herhalde.
    Burkulan keşke benim ayağım olsaydı.Maalesef kızımınki.Ayın 13 ünde gidecek.İki gündür hiç basamıyor.Nasıl gidecek kara kara düşünüyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Sonrada sizi kutluyorum. Yaptığınız işlerin hepsi de çok güzeller. Bu şirin küpeye bayıldım. Eskiden hani nüfus cüzdanları, pasaportlar vs. için plastik ama deri görünümlü kaplamalar olurdu. Onlardan da yapılabilir belki. Uygun bir zamanımda deneyeceğim. Sizi tekrar kutluyorum Neduk :)

    YanıtlaSil
  5. ayy ben senin sandım sevgili nedukcugum, kızına geçmiş olsun o zaman. en iyi tedavi buz pad havlu içine sarıp(Kağıt havlular daha iyi netice veriyor) günde en az 5 kere 20 dakika ve sonra bildiğimiz kolonya sürülecek bol bol... alkolde oluyor...

    YanıtlaSil
  6. Bu küpeler ne kadar güzel olmuş böyle, emeklerine sağlık ablacım. Birde lavanta topuna da bayıldım bende lavanta aldım kese dikecektim ama böyle birşeyler mi örsem acaba!

    YanıtlaSil