Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

11 Ocak 2010 Pazartesi

HIRSIZ SİTE

Bir hırsız site daha buldum:  http://www.gecekiyafetleri.org/  Deli olmak işten değil.

9 yorum:

  1. Bunlar malesef bitmeyecek Nedret Abla. Onlara pirim vermemek için tıklamıyorum verdiğin adrese...

    YanıtlaSil
  2. Nasıl şikayet edeceğiz nedret abla?Yada nereye?

    YanıtlaSil
  3. Nereden anladın Neduk ablam kimden araklamış görselleri acaba, ya sanki kendileri çekmiş gibi üstüne blog adresini de yazmıyorlar mı çüşş diyorum izninle :)

    YanıtlaSil
  4. Hırsızın linkini vermişsiniz,tıklamamak için kendimi zor tuttum.Hitini artırmayayım dedim.utançduvarı.org diye bir site var, orada da deşifre edebilirsiniz,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Yahoo'ya bildiriyoruz.Başka da yapacak birşey yok Fatma'cığım.
    Eda'cığım google başka şey ararken, annemin çeyizime koyduğu danteli gördüm önce.Gittim o siteye daha bir sayfa döndüm ki, kızıma ördüğüm beyaz yakası süslü kazak çıktı.Üstlerine babalarının malı gibi kendi site adreslerini yazmışlar.Çüş ki ne çüşş.
    Elif'ciğim bakayım da o verdiğin siteye yazayım diyorum ama bunlarda yüz olsa zaten bu yaptıklarını yapmazlar.Sitelerine beddualarımı yazım ve çıktım.Yapacak birşey yok maalesef.

    YanıtlaSil
  6. Yuhh ki ne yuhh ablacım ya ayıp ama ya

    YanıtlaSil
  7. Terbiyesizler. Kaynağını yazmak, aldığı yeri belirmek bu kadar zormu kızılmayacak gibi değil.

    Sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  8. yaptıklarını öyle normal görürler ki, şimdi biri bu sitelerden çalıntı fotolardan alıp yayınlasa kıyamet koparırlar.

    YanıtlaSil
  9. Ablacım bunları botlar yapıyor galiba,ne eklenirse hemen (Ç)alıveriyorlar. Ben geçen gün "pembeli elbise" diye bir konu eklemiştim hemen gelip çalmışlar. Bende elbise modellerine bakerken fark ettim. Sadece resim olsa iyi, yazdığım yazıyı bile virgülü noktasına kadar almışlar. Link falanda vermemişler. Bende görünce yuh artık demiştim.

    YanıtlaSil