Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

17 Ocak 2010 Pazar

KORKUNÇ KEDİ

Kızımın tatili bitti. Ayağı henüz tam olarak iyileşmedi ama yapacak birşey yok. Gitmek zorunda. Aksi taktirde doktora bursu yanacak. Onu Salı günü İzmir'den İstanbul'a yolcu edeceğiz.Çarşamba günü de arkadaşları Boston uçağına bindirecekler.Orada da yine yabancı arkadaşları karşılayıp evine götürecekler.Eşya taşıyabilecek durumda değil zirâ.



  İzmir'e gittiğimizde yeğenimin oğlunun doğum gününü de kutlayacağız.Bir de kendi elimden çıkmış hediye olsun diye bu kediyi yaptım dün gece.Pek sevimsiz oldu.Gözleri korkunç.Korkarım miniğimiz bunu hiç sevmeyecek. Pek de emin değilim yine de, belki de sever.Şimdiki çocuklar TV'de öyle beter şeyler görüyorlar ki  bu ona komik bile gelebilir.Kedinin arka yüzünü beraber boyayacağız inşallah.

21 yorum:

  1. günaydın,kedi çirkin filan değil canım..el emeğinin çirkini olmaz...
    bu çağın çocukları hiç birşeyden korkmuyorlar yanlızca oyuncak olsun onlara yeter...
    ellerine sağlık.... bu arada Allah kavuştursun diyeyim...sevgiler...gülay

    YanıtlaSil
  2. Nedret hanım korkulacak bir yeri yok bu minnoşun.Şirin ve güzel olmuş.

    Yeğenize minnoş sağlık ve şans getirmesini diliyorum.

    İzniniz olursa ben de yapmak isterim.Ellerinize emeğinize sağlık.

    Sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  3. Gözün içinde mavi ya da siyah göz bebeği eklenirse korkunçluğu kaybolacaktır bence? Yani dikmeden de olsa ya da koyu renkte bir kağıt parçasını üzerine koyarak bir deneyin isterseniz?

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Gülay'cığım.Şirin olmadı o yüzden sevmedim.
    Belgin'ciğim yap tabii.Ne demek.Ancak nette daha sevimlileri var.Onlara bakmayı ihmâl etme.Bu gerçekten sevimsiz oldu.Ağzının gülümsemesini kalın iple kuvvetlendireceğim. Belki durumu kurtarırım:))

    YanıtlaSil
  5. Kızınızın ayağına ne oldu? Yazdınız da ben mi atladım, geçmiş olsun. Hem de allah kavuştursun şimdiden. Hayırlısıyla yerine ulaşır inşallah.
    Kedi bence gayet güzel, onu korkunç yapan beyaz gözbebekleri, onların yerine birer mavi, yassı nazar boncuğu dikiverin güzelleşirler. ellerinize sağlık, sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  6. kediciğin göz bebeklerini yaparsan bakışı değişecektir:)))
    hem çirkin fln değillll

    kızın için hayırlı yolculuk diliyorum.. umarın en kısa zamanda sağlığına kavuşur.....

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler arkadaşlar.Deneyeceğim.
    Leylak'cığım.Marmaris'e döndüğümüzün ertesi günü kızım evimizi önündeki merdivenleri inerken son iki basamaktan düşüp fena halde ayağını burktu.10 gündür yatıyor.Halâ rahatça basamıyor.Hastanenin acilinden rapor aldık.O sayede 1 hafta geciktirdik dönüşünü.Tübitak burs konusunda çok hassas.Allahtan Amerikadaki profesörü çok güzel bir mail atmış Tübitak'a.Orada çok türk olmadığı için deney yapmaya gönderdiklerini.Çok başarılı olduğunu filan yazmış.Sakın bursunu kesmeyin.Tam tersine çocuğun Türkiye'ye gidiş dönüş bütün masraflarını ödeyin demiş:))Gerçekten de canı çıktı adam bulup deney yapacağım diye.Bir haftacık bâri dinlendirelim diye buraya getirdik.Burada da bu kaza oldu.Mecburi bir dinlenme oldu.Gak dedikçe su, guk dedikçe ekmek, bakım yapıyoruz.Futbolcuları tamir edip maça yetiştirirler ya.Aynen öyle Çarşamba'ya yetiştirmeye çalışıyoruz.

    YanıtlaSil
  8. Hay Allah ne aksilik, canım ya. İnşallah Çarşamba'ya kadar düzelir, kızcagızın şansına bak.
    Ne diyelim olacağın önüne geçilmiyor, Allah beterinden saklasın.
    Çok geçmiş olsun tekrar, kızınıza sevgilerimi iletin...

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler Leylak'cığım.
    Mavi göz bebekleri koydum.Eh işte..

    YanıtlaSil
  10. bence güzel bir kedi. hem de kırmızı beğenecektir ufaklıkbunu eminim

    YanıtlaSil
  11. Kızınıza geçmiş olsun dileklerimi iletin :)
    kedicik çok şirin olmuş
    sadece göz bebekleri biraz büyük
    inceltirseniz durumu kurtarırsınız sanırım =)sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  12. Geçmiş olsun Nedret Abla. Umarım çarçabuk iyileşir. Bence kedinin gözlerini şaşı yap. Şaşılık her zaman sevimlidir:)

    YanıtlaSil
  13. Bence de çok sevecektir. Gayet sevimli bir kedicik olmuş ;)
    Bu arada umarım kızınız da çarşamba'ya kadar iyileşir umarım. Geçmiş olsun, sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. GAYET GÜZEL OLMUŞ ÖMİŞİ BENİM İÇİNDE YE EMİ.

    YanıtlaSil
  15. Nedret hanım ,kızınıza çok geçmiş olsun.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  16. aaa ben de ayağına noldu dedim, okudum bulamadım. yorumlarda gördüm. çok geçmiş olsun.
    kedi hiç te korkunç değil bence. hatta bazı gerçek kediler daha korkunç.

    YanıtlaSil
  17. Nederet ablam; kızınıza çok geçmiş olsun, umarım habituel bir sakatlık olmamıştır. Ayrıca bit Türk gencinin başarıları göğsümü kabarttı. Tübitak duy hocanın sesini (mesaj verelim)
    Abla darılma ama kedi evet korkunç görünüyor. Böyle her an hainlik yapacakmış gibi bir hadisesi var kedimizin. Ben bu yorumu düzelmiş haline bakmadan yazdım..

    YanıtlaSil
  18. Bence de sevecektir şimdilerde öyle filmler izliyorki minikler bu ona masum gelir.Benim içinde öpün doğum gününü kutlarken

    YanıtlaSil
  19. Teşekkür ederim arkadaşlar.Minikimizin yaş gününü kutladık.Yakalayabildiğimiz her seferinde de öptük, kokladık.

    YanıtlaSil
  20. o ben çok gerilerde kalmışım. kızının ayağına ne oldu diye sormayacağım dönüp eski yazılarını bulayım bari.ama çok geçmiş olsun ablacığım umarım şimdi iyidir.

    YanıtlaSil
  21. Ahh sevgiil nedukcugum halen tam iyileşmeden gidişine üzüldim güzel kızının, aklın kalmıştır şimdi:( Allah kavustursun diyeyim bu ara bloglara giremedim ne cok yazını kaçırmışım:( şimdi onları okuyayım hepsine yorum yazamayabilirim ama erkekler icin hazırladığın burclarda,gökkuşağı kolyede cok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık. kediye gelince her iki halide sevimli geldi bana ama çocuk işte daha doğrusu şimdiki çocuklar anlamıyorlar oyuncaktan ama benim Bademi görecektin o benim kediyi verdiğimde:) sarılıyor sıkıyor kendi titriyor sıkmaktan ve kahkahalarla gülüyor... yaptıkca yapasım geliyor oyle olunca çocuktan çocuğa değişiyor anlatacağım.:))

    YanıtlaSil