Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

8 Mart 2010 Pazartesi

HEDİYE KUTUM

Bi Yaşıma Daha Girdim'ciğime gönderdiğim hediye kutumu ben de çok sevdim.Bu ilkti ama bundan sonra da çeşitli süslemelerle renklendirip kullanacağım.

9 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir hediye kutusu olmuş emeklerine sağlık ablacım. İçindekini de merak ettim ama :))

    YanıtlaSil
  2. İşte tam da bunu söylemek istemiştim; ne kadar özenli bir sunum bu Nedret ablacığım. İçi boş bile olsa şık kutusu yeter :)

    YanıtlaSil
  3. ona da yazmıştım, en az kolye kadar güzel, çok zarif bi kutu olmuş. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çok şık , çok şirin ve çok özel bir paket olmuş. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. bende çok beğendim. çok şık

    YanıtlaSil
  6. çok orjinal bir fikir olmuş..Kutusuna bak sahibini anla modunda:))

    YanıtlaSil
  7. evet kutunun doğru kapanışı buymuş:D ellerine sağlık nedret ablacım, yorumlara katılıyorum özenle hazırlanmış çok şık bir kutu;)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Neduk,
    Şimdiye kadar bloguma bırakılan yorumlarda yer alan güzel iltifatları bir yerlere kaydetmeye çalışıyorum, enerjim düştüğü zaman (çoğu blog takipçimi tanımasam da), hemen bu yazılara dönüyorum ve okudukça yoluma hızla devam etmeye çalışıyorum...Bu güzel sözlerden birini de dün senden almışım." Siz kadınların yüz akısınız" diye...Ne diyeceğimi bilemiyorum..Ancak sizlere kuru kuru teşekkür edip duruyorum... Gerçekten bu güzel sözlerin için, kalten teşekkür ediyorum...Kendine çok iyi bak..
    Ece Aymer

    YanıtlaSil