Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

3 Mart 2010 Çarşamba

HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ

Sevgili Baharın Elleri'nin başarıyla yönettiği hediyeleşme etkinliğinın benimle ilgili kısmı hiçbir aksaklık çıkmadan tamamlandı.''X'in gönderdiği fevkalade güzel hediyelerimi 8 Mart'ta programa uygun olarak yayınlayacağım. O güne kadar çatlayın da patlayın anacığım:)))
 Benim hediyelerim de kazasız belasız yerine ulaştı. Çok tatlı bir sesle konuşan, kendisinin de çok tatlı olduğuna emin olduğum sevgili blog arkadaşım, ''Y'' telefonla bildirdi. Beğendiği için çok sevindim.
  Hepinizi tatlı heyecanınızla başbaşa bırakıyor, hediyelerinizi görebilmek için 8 Mart'ı iple çekiyorum.

8 yorum:

  1. Belgin hesiyesini yayınlamamış sana ulaştığını yazmış sen yayınlamışsındır diye koştum geldiimm ama yine hüsran çok meraktayım hem kendi hediyemi merak ediyorum hemde sizinkileriii :)

    YanıtlaSil
  2. Nur'cuğum, keşke kimse gönderdiklerini de yayınlamasaydı.8 Mart'ta çok hoş olurdu hepsini birden görmek.

    YanıtlaSil
  3. nedret ablacım tekrar tekrar teşekkür ederim hediye için ve bu güzel sözler için;)
    ben de 8 martta yayınlayacağım.. inşallah hediye gönderdiğim arkadaşım da benim gibi mutlu olur hediyesini alınca:)

    YanıtlaSil
  4. ben 8 mart olayını atlamışım galiba:) gelen hediyemi yazmayayım bari seni okuduğum iyi oldu...gönderdiğimi yazmıştım kural dışına mı çıktım şimdi tüh :) 8 martta neler çıkacak merak ettim şimdi

    YanıtlaSil
  5. Bak iyi ki hatırlattın arkadaşım, ben de yayınlayacaktım gerçi ben elden teslim edicem ama olsun 8 martta yayınlarım ben de konsepte uygun olarak... :)

    YanıtlaSil
  6. Bende sürprizi bozmamak için eklediğim minik armağanları yayınlamadım .hımmm bu durumda hediyesini verenler alanlar çıkınca kalanlara bi gidip bakiimmm acaba kimden gelecek benimki:))

    YanıtlaSil
  7. Ben de kaçırmışım 8 Mart'ta yayınlanacağını:(
    Az önce yayınladım ama kime gittiğini söylemedim. Sayılır mı? :))

    YanıtlaSil
  8. ben etkinliği kaçırmışım. hepinizin bloguna gelip yazdım:) nie hbim olmadı die kendime kızdım durdum.. gördüysemde unutmuşumdur.

    YanıtlaSil