Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

7 Nisan 2010 Çarşamba

YÜZÜKLER

Artan çiçeklerden de iki yüzük çıkardım. Böylece bu fasıl da kapandı. Şimdi gözüm fimolarda. Aslında bunları yapalı çok oldu da sırayla yavaş yavaş yayınlıyorum. Zira bel fıtığım fena halde azdı. 1 haftadır iyileşemedim. Çünkü yatamıyorum. Yatmayınca da geçmiyor. Damdan düşenler halimden anlar. Berbat vaziyetteyim.

17 yorum:

  1. Ablacığım şahane olmuş ellerine sağlık. Bayıldımmmm :)

    YanıtlaSil
  2. Çok üzüldüm durumunuza çok geçmiş olsun Nedret hanımcığım :( Benim de var iki yerde fıtık :( Cenin pozisyonunda dinlenmek iyi geliyor fırsat bulursanız deneyin derim. Bir de muscoflex bana en iyi gelen kasgevşetici krem. İnşallah size de iyi gelir.Tekrar acil şifalar dilerim.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ablacığım ya üzüldüm şimdi hastaymışsın. Bel ağrısı hiçbir hastalığa benzemez çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun Nedret hanımcım. Biraz dinlen artık, belin geçince yaparsın geri kalan etkinliklerini.
    Çok öpüyorum ve tez zamanda iyileşmeni diliyorum...

    YanıtlaSil
  5. Sağolun arkadaşlar. Ne yazık ki birşey yapmadan duramıyorum. Bu da bir hastalık herhalde.
    Serpil'ciğim, Muscoril, Etol Fort içiyorum. Bir de Voltaren'in ilaçlı bantları çıkmış ondan yapıştırdık. Yatakta ancak dediğin gibi ayaklarımı göğsüme doğru çekerek yatınca rahat ediyorum. Omurgaların arası açılınca biraz rahatlıyorum. Bilgisayar başında da iki büklüm oturuyorum.Ev işlerimi yapamıyor olmak çok canımı sıkıyor.

    YanıtlaSil
  6. ben ordayken tutulsaydın hemen açardım . ne oldu neyaptında tutuldun. volteren,fantan.bengay üçünü karıştır,önce beline yarım saat sıcak su torbası koy,sonra bu karışımı sür yere uzan ayaklarını dümdüz uzat sonra ayaklarını dışa yatır ,içe çevir ağrıyıncaya kadar devamet bunu her gün iki kere yap belfıtığın kalıyormu gör.geçmiş olsun .yüzükler çok şık,benim fimolarda torbada duruyor,onları pişirdiğin fırında bir daha yiyecek bir şey pişiremiyorsun onun için duruyor.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Nedret hanım, geçmiş olsun kullandığınız ilaçlar sizi biraz olsun rahatlatır. Bende aynı dertten muzdaribim yalnız voltaren bantını kullanmadım etkili oluyorsa bende bulundurayım elimin altında olsun.

    Yine boş durmayıp üretmişsiniz.Yüzük tasarımınız da şık olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun, Beterin beteri var diye düşün, bırak ev işleri dursun, sağlığın daha önemli...

    YanıtlaSil
  9. Çok şık olmuş,ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. Öncelikle geçmiş olsun ablacım , annemde de var bilirim yani... Bu yüzükler de çok hoş olmuş ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  11. Akşam sonund ayaptım çiçeklerden ben de bir yere yapıştırınca paylaşıcam :) Biraz yamru yumru oladular ama bakalım beğenecek misiniz :)

    YanıtlaSil
  12. Geçmiş olsun Nedret ablacım. Yüzüğe de çok yakışmış mantıların :)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Nedret hanım, sizi merak ettim yeni tasarımlar hazırlıyorsunuz diye tahmin ediyorum inşallah öyledir. Yoksa rahatsızlık şihdetlendimi :(
    Görüşmek dileğiyle sağlıklı mutlu hafta sonu diliyorum Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  14. Nedret Hanım blogumda elimde tek olan peçeteleri yayınladım içinde işinize yarar olanlar varsa bilgisayarınıza indirin diye haber vermek istedim. Çok çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  15. Nedret hanım çok üzüldüm.Sibel hanımın karışımını okudum çok kuvvetli merhemler umarım iyi gelir. Sıcak duş, merhemi sürün hareketleri yaparken aman dikkatli olun sonra beli sarın dinlenin.Tekrar geçmiş olsun. Acil şifalar,Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Nedret hanım nasıl oldunuz.Umarım herşey yolundadır. Görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Nedret hanım, iyi olmanıza çok sevindim. Yormayın kendinizi huzurlu olun ve dinlenin. Beyler bu zaman da hızır gibi yetişiyorlar sağ olsunlar. Güzellikler sizinle ve değerli eşinizle olsun. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil