Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

28 Mayıs 2010 Cuma

ANNECİK ELLERİNİZDEN ÖPER

Anneciğin sizlere selâmı var. Nekahâtini çok uslu ve uyumlu geçirdi.Az önce dikişini aldırıp geldik. Sıcaktan fenalaşıyordu ki eve vardık. Kafesten taşa dar attı kendini. Ancak korkarım ki eve alıştı, sokak sevgisi filan kalmadı. Onda bu munislik bende bu sevgi varken, alışsııın, aman ne olacak, bir kedi fazla, bir kedi eksik ne farkeder. O da aramızda yaşar gider.Kedisini veren Allah rızkını da verir. Diğer koyu renkli ise onun yavrusu Paşa. Ne oyuncu ve tatlı bir bilseniz:)))

8 yorum:

  1. yesinler onlarıı:)insana nasıl da huzur veriyor varlıkları..
    dediğiniz gibi eve alışmış görünüyor,memnun olduğu her halinden belli..

    bloglarda hayvan sevgisi olan insanları gördükçe içim coşuyor..
    iyi ki tevafuk etmişim..

    YanıtlaSil
  2. Amanda aman kendine gelmiş iyileşmiş. Çok güzel bir kedi bu Maşşallah. Çokta temiz kalsın varsın mademki seviyorsunuz. Paşasıda pek tatlı. Çok sevindim iyi olmasına merakla haberini bekliyordum.

    YanıtlaSil
  3. Sağol Allımorlu'cuğum. Tevafuk ederek biraz yanlış etmişsin gibime geldi:))) Hayvan seven herkesi seviyorum.

    YanıtlaSil
  4. ah ah ne güsel yaaaa .insan kıyamıyor dimi geri bırakmaya:)) maşallah çok da iyi gözüküyor kuzum.Allah size bol bol kazançlar versin.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ablacığım, çok sevindim iyi olmasına kuzunun. Nasıl mutlu ve rahat görünüyorlar :) yerim ikisini de. Allah sizden razı olsun Nedret ablacığım. Rızkınız bol olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Sizi çok iyi anlıyorum evimde kedim bahçemde 2 köpeğim var .onlara kıyamıyorum can dostları..Allah sizden razı olsun ..sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. ne kadar güzel bir düşünce ben sadece besliyorum eve alamıyorum

    YanıtlaSil
  8. Çok şirinler sağlıkla neşeyle yaşarlar yanınızda inşallah sevginiz hiç bitmesin :)

    YanıtlaSil