Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

6 Mayıs 2010 Perşembe

FOSFORLU CEVRİYE

Fimo konusunda çok bilgili olduğum için (!) aldığım beyaz fimonun, çalışırken elimdeki bir parçası masanın altına düşünce, fosforlu olduğunu anladım:)) Eh, ne yapalım ? Hoş bir özellik. Karanlıkta, hatta gölgede bile ışıl ışıl parlıyor:)))

10 yorum:

  1. Sevgili Nedret hanım,bu hafta iş yoğunluğumdan bloglara bakamadım. Ancak ben görmeyeli siz aşmış gitmişsiniz hele yaprak kompozisyonu yaptıktan sonra siz daha neler yaparsınız kim bilir. Ellerinize emeğinize sağlık sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  2. Yüzük çok güzel görünüyo karanlıkta o fosforlu görüntüsüyle çok ilgi çekici olacağını düşünüyorum. sizin blogunuzu gördükçe hadi diyorum bende bişeler yapiyim çok heveslendiriyo beni sizin çalışmalarınız. emeğinize elinize sağlık. sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Sorma Belgin'ciğim, yeni oyuncak buldum. Çok memnunum.
    Canan'cığım senin yaptıkların da az değil hani. Boncuk perdende aklım kaldı:))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. yüzük şahane, ellerine sağlık ablacım. Fosforlu olmasıda ayrı bir detay

    YanıtlaSil
  5. Adını da yesinler, ne kadar narin olmuş ablası

    YanıtlaSil
  6. yine harika, yine harika...çok zarifler çok.....ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  7. Minik güller pek tatlı olmuş canım.Ben bu fosforlu fimolarla neler yapıyorum neler.Sırf zemin olarak bunu kullanırsanız bile çok şahane oluyor.elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Nedret hanım vallahi aştınız artık,hepsi süper hele yüzüğe bayıldım. Fimo konusunda kursamı gidiyorsunuz yoksa kendi çabalarınızla deneme yanılma mı yapıyorsunuz.Meraktan ölecem :D hani bende bir fimoya el atsam dedirttiniz vallahi. Kocaman öpüyorum........

    YanıtlaSil
  9. özellikle yüzük şiir gibi olmuş nedretciğim.
    ne yaptın,verdiğim numarayı aradın mı?

    YanıtlaSil
  10. sevgili neduk yüzük harika olmuş fosfor özelliği de başka bir harika...
    hepsi bloğunuzun adı gibi zarif....

    YanıtlaSil