Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

22 Mayıs 2010 Cumartesi

ŞALIM

      Sevgili Oyuncakçı Nine'mizin, bugün yazısında belirttiği şanslı arkadaşı, gururla bildiriyorum ki benim. Tüm isrârıma rağmen bu güzel şalı göndermekten vazgeçmedi. Onu durdurabilmek için şalları hakkında attım, tuttum ama kâr etmedi.''Deliklerinden rüzgâr girer'' bile dedim ama o hiç aldırmadı.
   Ben tabii ki bu şalı almaktan son derece memnunum, ancak biliyorsunuz, o bu şalları belirli bir amaçla, tek tek sayarak, itina ile örüyor. Benim için zaman kaybetmesin istedim.Bu nedenle çok değerli bu hediye. Ben de kızımın çeyizine kaldıracağım.
   Çok çok teşekkür ediyorum arkadaşım, ellerinize sağlık. İnşallah hazırlandığınız o güzel günü, burada hep beraber kutlarız.

12 yorum:

  1. sevgili neduk çok güzel kızınız güzel günlerde kullansın örgücü nineciğimizin de ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. harika bir şal, kızın iyi günlerde kullansın arkadaşım.

    YanıtlaSil
  3. kızıma da yakışır kardeşciğim,güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  4. CANIM ARKADAŞIM,İNŞALLAH BEĞENMİŞSİNDİR.O KADAR RAFİNE BİR ZEVKİN VE ZARİFLİĞİN VAR Kİ.ZOR KARAR VERDİM.
    LÜTFEN GÜLE GÜLE KULLANIN BU SİZİN.KIZINIZ BLOGUMU DOLAŞSIN MODEL BEĞENSİN RENK SÖYLESİN,HATTA İPİNİ KENDİ GÖRSÜN ALSIN.ÇEYİZİ İÇİN BEN ÖRERİM ONA.
    BENİMKİLER YARILANDI NASILSA NEŞE TEYZESİ SEVEREK ZEVKLE ÖRER ONA.
    EMRİVAKİ YAPTIRMAYIN ÇOK SAMİMİYİM LÜTFEN.SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  5. ayyy o ne gönlü yüce bi insannn:)aynı sürprizi bana da yaptı.ama ben kızıma filan saklayamadım vallahi:)aldıgım gibi sırtıma sardım:)ellerine gönlüne sağlık neşe ablanın.
    hıı ay o ne güzel dilekler öyle inan ben bile kendim için o kadarını istemeyi akıl edememiştim:)ben dikeyim insanlar begensinler yeter diyorum hep:)çok sağol iyi niyetin için ablacım.kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Leyya'cığım, gençsin, büyük düşün. İstemeyi de bilmek lâzım değil mi?
    Neşe Hanım'cığım, bakın bu dediğinize hayır diyemeyeceğm. Kızım şimdi Amerika'da, dönsün bakarız beraber. Bayılır sarınıp salınsın:)))

    YanıtlaSil
  7. SEVEREK ZEVKLE ÖRERİM.AYRICA BECEREBİLİRSE KAŞMİR İP ALABİLİR AMERİKADAN BEN NETTE DOLAŞIRKEN ÇOK GÜZEL YÜNLER GÖRÜYORUM.YABANCILARIN RENKLERİDE ÇOK ÖZEL O BATİK GİBİ DESENLER FİLAN.ÖNERİRİM DOLAŞMA FIRSATI VARSA BAKSIN YÜNLERE.BEN YENİ YILDA KENDİME ALMIŞTIM EBAYDAN.DAHA ÖREMEDİM GÜMRÜKSÜZ FİYATLARI NORMALDİ.ÖRMESİ BENDEN .SADECE SATANLAR BİLİR ŞAL NE KADARDAN ÇIKAR O BİRAZ FAZLASINI ALSIN DERİM.SEVGİLER.
    LEYYA BEĞENİNCE ŞALI BENDEAYNI RENK VE MODELİ SİZE ÖRDÜM.LÜTFEN KULLANIN

    YanıtlaSil
  8. Sağolun Neşe Hanım'cığım, ancak oradan bir toplu iğne bile getiremeyecek maalesef. Hem kışlıkları, hem yazlıkları orada. Ağustos sonunda dönecek. Oğlum ziyaretine gitmek istiyor, o kışlıklarını getirirse ancak kitapları ve diğer eşyalarıyla, yine de tıka basa dolu dönecektir. Düşünmeniz yeter. Sağ sâlim dönsün hele, sonra bakarız çaresine. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. nine maşallah tam bir süper nine ,eserlerini çok büyük bir keyifle izliyorum .nasip şeker kızımaymış ona da nasıl yakışır kimbilir.

    YanıtlaSil
  10. Neşe hanımın ellerine sağlık.Ne güzel bir çalışma olmuş.Ayrıca bunu karşılıksız yapabilmesi de yüreğinin güzelliğini gösteriyor.Ben şahsen yapamazdım..Yapmak isterdim ama yapamazdım.Çok büyük incelik.Elleriniz dert görmesin Neşe hanım...Sizin de kızınız iyi günlerde kullanır inşallah zarifçe..

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Nedret hanım, iyi günlerde kullanın.Neşe hanım harikalar yaratıyor şallarının herbiri çok şık ve zarif.

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  12. nedret abla güle güle kullan şalını harika birşey :)

    YanıtlaSil