Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

6 Haziran 2010 Pazar

BLOG'UMU İZLEYENLERİN DİKKATİNE

Sevgili arkadaşlarım. Blogum sizlerle şenleniyor. Yeni bir arkadaşımızın beni tâkibe başladığını görünce, hepiniz gibi ben de seviniyorum. İzlemeye alan arkadaşım eğer bir yorum bırakmışsa, ona ulaşmam ve tâkibe almam kolay oluyor. Ama sadece izleyenlerimde avatarını görürsem, yorum bırakmamışsa blogu var mı. yok mu anlayamıyorum. Avatara tıklıyorum profilinde blogunun adı yoksa ''eyvah'' diyorum, çünkü kendisine hiçbir şekilde ulaşamıyorum.Lütfen herkes profiline blog adını yazsın. Böyle ulaşamamak yüzünden korkarım bir-iki arkadaş kaybettim.''O bizi izlemiyor, neden izleyelim?'' deyip, çıkmış olduklarını düşünüyorum.
      HerkeSe sevgiler.

26 yorum:

  1. Gerçekten izleyicinin arttığını görmek insanı çok mutlu ediyor.Ben blogumun adını değiştirip taşıma işlemi yapınca bütün izleyiciler gitti maalesef:(

    YanıtlaSil
  2. Sen beni izlemeye almasanda ben seni izlemeye devam ederdim Nedret Abla'cım. Güzel işler yapan ve sürekli güncellenen blogları izlemek çok zevkli. Kaldı ki senin deneyimlerinden, bir çok şey öğreniyorum kendi adıma. Seni, ve seni izlemeyi seviyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Benim bu hassasiyetim tek taraflı. Tabii benim de hiç yorum yapmadan izlediğim bloglar var. Yorum yazmanın mecburiyet olmadığını da biliyorum. Sadece tanımak, ne ile ilgili bir blogu var bilmek istiyor insan. İçeriğini sevdiklerimi ince ince incelerim doğrusu. Birçok yabancı blogu da yorum yapmadan izliyorum. Bazen de çok beğensem bile günümde olmuyorum, yazasım gelmiyor. Benim keyfim geldiğinde de blog aşağıya kaymış oluyor. Fazla incelememek lâzım bu ''yazdın, yazmadın'' işlerini:)))

    YanıtlaSil
  6. yokya ondan çıkmamışlardır bazısı çıkıyor işte.. :/

    YanıtlaSil
  7. Canım benim bende bu konuda çok sıkıntı çekiyorum.Hatta bir merhaba demeden ayrılmamalarını rica ettim.İzleyiciler arasına eklenip daha hiç bana uğranmayan izleyiclerim var. sözde izleniyorum...Ben her kayıt olana uğruyorum.Linklerini bulabilirsem.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. mim ve ödül işaretlerinize bayıldım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Atölye Kedi:Çok içten ve samimi yazmışsınız. Ama şöyle söyleyeyim. Benim sürekli izleyip yorum yaptığım kişiler,bloglar var bana bir kere bile yorum yapmadılar ama ben seviyorum onları ve yine takip ediyorum. Ama şu da var aynen sizin gibi beni takip eden sürekli yorum yapan arkadaşlarımıda izlemeye alıp, sayfamda rahat görüp yorum yapıyorum. Sizin gibi müthiş şeyler yapan birindende vazgeçilemez diye düşünüyorum. Belkide bloglarını kapatmışlardır.

    YanıtlaSil
  10. Atölye Kedi:Daha doğrusu ben kapatmış olduklarını düşünmek istiyorum. Çünkü aynı şey benimde başıma geldi...

    YanıtlaSil
  11. Kedi'ciğim, ablan yayınlıyorum derken sildi:)))

    YanıtlaSil
  12. Minik'ciğim, istersen kullanabilirsin.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Nedret hanımcım:)Hislerime tercüman olmuşsunuz..Bendede aynı sorun oluyor..hatta sizin gibi açık olup bir türlü yazamadım
    ..benden de iki kişi ayrılmış..belkide aynıdır,
    hem de bu ayrılma 3-4 gün önce oluyor yani yeni..umarım sizi dikkate alırlar..sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Evet ablacım ben de aynı dertten muzdaribim, gelene iade-i ziyaret yapıyım diyorum ama blog isimleri çıkmıyor, ben de izlemeye alamıyorum.
    Gerçi sen bana gelmedin daha ama neyse ablacım, büyüğümsün yanacıklarından öperim :D

    YanıtlaSil
  15. Günaydınn,Sizi duyarak geri gelebilirlerde :) Ve teşekkürler güzel düşüncelerinize.. İzlemek isteyenler için burdasınız.

    YanıtlaSil
  16. Aynı dert bende de var ablacım ya, bende izleyicimin bloğunu bulmak için net.te arama yapmak zorunda kalıyorum. İsim ve blog aynı değilsede ulaşamıyorum maalesef..

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Nedret hanım, blog adresi olmayan arkadaşlara maalasef bende ulaşamıyorum. Sıkıntılarımızı dile getirmiş oldunuz.Bu paylaşım nedeniyle size teşekkür ediyorum. Umarım arkadaşlar bu hassasiyeti önemseyip linklerini belirtirler.

    Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
    sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  18. ben öyle olanlara gmailden arkadaşlık teklifi gönderiyorum:))

    YanıtlaSil
  19. evet ben de çok yaşıyorum bu durumu :( bazılarını google dan bazılarını da izleyici listelerinde kendilerini izlemişlerse bulabiliyorum, bulduklarıma da mutlaka bir uyarı yorumu bırakıyorum ayarlarınızı kontrol edin diye :) ama bulamadığım bloglar da oluyor :(

    YanıtlaSil
  20. Merhaba, Neduk Hanım.

    Ben seni her zaman izliyorum, pasajdan bana bir mesaj atmışın. Blogum olduğnu ve olmadığının sordun. O zaman yoktu, ama senin sayesinden cesaret ettim ve açtım. Blogum: http://lylaaccessories.blogspot.com/. Türkçem çok berbat yazıyorum ondan yorum yapmıyorum, ama sessizce ve zevkle sizin blogunuz izliyorum.

    Lyla (Louise) x

    YanıtlaSil
  21. Merhaba Neduk,
    Her zaman, bana bıraktığın kalpten yüreklendiren, muhteşem yorumlarına çok teşekkür etmek istedim...Eğer bende sizler için bir şey yapabiliyorsam ne mutlu bana...1.5 senedir, blog dolduruyorum ama maalesef blog takip etme konusunda her halde sınıfta kalırdım...Benim blogdaki amacım sadece sizlere birşeyler öğretebilmek...Vakit buldukça da terapi gibi sizin yazdığınız enfes yazıları okuyorum ama yorum bırakmak nedense pek aklıma gelmiyor...Diyorum ya, ben pek blogçu olamadım maalesef....Seni her zaman zevkle ve gülümseyerek takip ediyorum...Çok mutlu, dolu dolu yaratıcı günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  22. İyi ki yazmışım bu yazıyı arkadaşlar.Bloglarında izlemeye aldığım ama blogumda izlediklerime kaydetmeyi unuttuğum bloglar vardı.Onları ekledim.
    Sizler de yazın birer yazı. Bayağı faydası oldu doğrusu. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. Merhaba Nedret hanım 6 ay oluyor blogumu açalı ziyaretime gelen ve yorum bırakan arkadaşlara dönmeye çaışıyorum,dediginiz gibi bazılarının blogu yok diye düşünüyorum. Bende sizi yaklaşık 4 5 aydır izliyorum yaptıgınız işleri,özellikle keçe çalışmalarınza hayran oldum daha önce bir iki defa yorum bırakmıştım ama cevap alamadım önemli degil yinede sizi izlemeye devam ediyorum,ziyaretiniz beni sevindirirdi,herhalde gözden kaçmış diye düşünüyorum bu yazıyı görünce bende düşüncelerimi paylaşma cesareti buldum,teşekkürler ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  24. Herkesin ortak sorununa tercüman olmuşsun Nedret abla'cığım.
    Mesala LYLA, bloğumu izlediği için benim de dikkatimi çekmişti fakat ulaşamamıştım. Senin üstteki tanıtım yazın sayesinde ulaştım güzel bloğuna. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  25. Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
    ekliycegim.

    YanıtlaSil