Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

26 Haziran 2010 Cumartesi

SABUNLARIM BEĞENİLDİ:)) ( SATILDILAR )

21 yorum:

  1. çok tatlı görünüyorlar nedret abla bunu tarif ettin mi ben mi kaçırdım yapmak istesem nasıl yaparım tarif rica etmekteyim. Bi de sonra bunu sabun bitince nasıl değerlendireceğiz sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlılar zarifçe,sevkini çok beğeniyorum zaten:)

    YanıtlaSil
  3. Kocaman bonibon şekerleri gibiler şimdi bunlar sabun mu keçe kaplı sabun mu ? :)

    YanıtlaSil
  4. Bunlar keçe kaplı sabun arkadaşlar. Suyun altına tutup köpürtüyorsunuz, yüzünüze peeling yapabiliyorsunuz. Sabun eridikçe keçe de beraber küçülüyor. Evde bir tanesini kullanıyorum, küçülüyor gerçekten. Henüz bitiremediğim için sonunda bir keçe topçuk mu kalacak elimde bilmiyorum. Gidişat öyle:))
    Banyolarda dekoratif olarak kullanılıyor, ayrıca da bu sabunlar güllü, mis gibi ortalığı kokutuyorlar.

    YanıtlaSil
  5. nrhnrml'ciğim, Keçe çilesinden ince ince avucunla yolup düz bir zemine sabunu saracabilecek büyüklükte diziyorsun, 90 derece açı ile bir kat daha diziyorsun.Dikkatlice sabuna sarıyorsun ve eski bir naylon çorabın ayağını kesip içine yerleştirip ağzını bağlıyorsun. Muslukta sıcak suyun altında ıslatıp avuçlarınla okşaya okşaya sıkıştırıyorsun.Düzgün olmayan yerlerini iyice kaynaştırıyorsun.Yünün sımsıkı olduğunu hissedince çoraptan çıkarıyor, suya tutup, sıkıp kurutmaya bırakıyorsun. Süslemesi sana kalmış. Nette örnek çok. ''Felt soap'' yazınca envaî çeşit örnek çıkıyor. Yapılışlar da var. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Vallahi çok sabırlısınız , anlatımlardan sonra kesinlikle bir tek bunu söyleyebildim :)Çok ta güzel düşünülmüş bir ürün, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler arkadaşlar:)))

    YanıtlaSil
  8. bonibon şekeri gib olmuşlar medukcuğum, sen yaparsın da beğenilmez mi,ellerine sağlık. bitmiş halini de yayınlasana merak ettim simdi:)

    YanıtlaSil
  9. Tamam Fiamma'cığım. Herkes sıvı sabuna alıştı evde. Benim kullanmamla ne zaman biterse artık:))

    YanıtlaSil
  10. harika görünüyorlar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  11. Beğenilmeyecek gibi değilki. Ne kadar şıklar.Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  12. çok beğendim ne kadar ilginç ilk kez sizin siteniz de rastladım renkler de çok güzel hem sağlığa hem göze hitab ediyor sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. nedret abla tamam buldum çok sağol teşekkürler sevgiler anlatımın için ayrıca teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. çokk tatlı olmuşlar,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  15. kendi evimde denerim artık bunları. hem çamaşır makinasının üzerinde süs olarakta çok hoş dururlar değil mi?

    YanıtlaSil
  16. ÇOOK GÜZELLER.
    BAYILDIM BUNLARA BEN.

    YanıtlaSil
  17. Teşekkürler arkadaşlar. Tuğba'cığım tabii, hem de banyoyu mis gibi kokutuyorlar.

    YanıtlaSil
  18. kim beğenmez ki bunları gerçekten çok güzeller peeling amaçlı kullanılıyor olması ne guzel düşünülmüş...eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  19. Ablacığım sen muhteşemsin. Ne yapsan güzel oluyor. Ve maşallah on parmağında on marifet. Öperim marifetli ellerinden. Senden öğreneceğim çok şey var :)

    YanıtlaSil
  20. Kim begenmezki bunları kiiiiiim?

    YanıtlaSil