Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

7 Temmuz 2010 Çarşamba

DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN

Neyle süslesem derken, gece gece elime cameo geçti, ancak her an değişebilir. Spor bilekliğe biraz aşırı oldu sanki cameo ?

9 yorum:

  1. yoo bence gayet güzel olmuş elerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. kadife ya da süet gibi düz bir zeminde daha hoş mu dururdu? Zevkler ve renkler tartışılmaz ama böyle de beğenilebilir.

    (yorumum ulaşır dilerim.)

    YanıtlaSil
  3. işte sen gibi hatunları gece gündüz biri dürtüyo.ilham perisimi meleğimi işte o geliyo gelirse banada yolla hiç bana gelmiyo hep böööle bakınıyom ben yaaaa

    YanıtlaSil
  4. işte sen gibi hatunları gece gündüz biri dürtüyo.ilham perisimi meleğimi işte o geliyo gelirse banada yolla hiç bana gelmiyo hep böööle bakınıyom ben yaaaa

    YanıtlaSil
  5. eline sağlık ablam cameo lu bilekliğin erkeklere çok yakışır. bu ara benimde ilham esintilerime hey heyler geldi, takı yastığımın cebine gülmen benide güldürdü çok yaşa:)

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı kandiller dilerim ...

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Nedret hanım, siz zarif bir boyunluğuda fevkalede yaparsınız diye düşünüyorum.Cameolu bir set nacizane fikrimi paylaşmak istedim.

    Miraç kandiliniz mübarek olsun. Herşey gönlünüzce olmasını diliyorum. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  8. Serpil'ciğim ilham perisi benden bıktı, o gitmek istiyor, ben zorla tutuyor, bırakmıyorum:)))
    Belgin'ciğim, evet bunu takım yapmak lâzım.
    Teşekkürler hepinize.

    YanıtlaSil