Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

16 Temmuz 2010 Cuma

İĞNELİK

Ben ki iğnelik yapacağım diye bir zamanlar kendimi paralamadım mı? Ben ki cânım keçeleri iğnelik uğruna liğme liğme etmedim mi? Bir de baktım bu strafor parçasını kullanıp durmaktayım. Bu parçayı keçe yuvarlamak için aldığım yüzücü simidinin ucundan kesmiştim. Üzerinde günlerce Turk's Head düğümü çalışıp, beceremedikten sonra ortalıkta geziniyordu. Hangi arada iğnelik olmuş hiç farkında değilim. Az önce farkettim.Neye niyet, neye kısmet. Hiç de fena görünmedi gözüme:)))

11 yorum:

  1. :))
    kendi kendine iğnelik olmuş...

    YanıtlaSil
  2. ahh sevgili nedukcuğum vah sevgili nedukcuğum, nasıl unuturuz senin iğneliklerini.. madem iğneler alıştı bu kendiliğinden oluşan iğnedenliğin üzerine sen bir el at da gözümüz gönlümüz de açılsın gene...

    YanıtlaSil
  3. Gördüm gördüm, sırada bordo atlet var:) İğnelik fikri benim de hoşuma gitti. Belki etrafına bir kurdele veya dantel olsa daha hoş olur.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler arkadaşlar. İğnelikle uğraşmak için şimdi vaktim yok, düşürüm bir ara.
    Resim aldatmış Peri'ciğim. Kahverengi iki taneydi, o da çıktı aradan. Segiler.

    YanıtlaSil
  5. nedret abla alemsin valla. görünce çok güldüm. sen iğnedenliklerin alasını döktür sonra git strafora sapla iğneleri.)
    seviyorum seniiii:)

    YanıtlaSil
  6. benim de böylesi kullanışlarıma Mahmut öyle çok kızıyor ki başlıyor söyleve
    dır dır dır
    bence çok akıllıca
    süslemesen de olur ama arkadaşlar öyle istemiş süsle madem

    YanıtlaSil
  7. :) bencede güzel olmuş, çok pratik

    YanıtlaSil
  8. şekerimm; harika olmuş bu kendiliğinden gelmiş oturmuş senin önüne
    çok uğraşmana gerek yok etrafından bir kurdele bağlayıver..

    öptüm seni..

    YanıtlaSil
  9. Bir paketten böyle bir parça çıkmıştı da, malum "lazım olur" diye koymuştum bir kenara. Şimdi bunu görünce fikrim geldi, bunu kumaşla kaplayıp mantar şekline soksam da iğnelik yapsam nasıl olur:))

    YanıtlaSil
  10. Bir paketten böyle bir parça çıkmıştı da, malum "lazım olur" diye koymuştum bir kenara. Şimdi bunu görünce fikrim geldi, bunu kumaşla kaplayıp mantar şekline soksam da iğnelik yapsam nasıl olur:))

    YanıtlaSil
  11. bu straforlar çok kullanışlı oluyor. Ben mesela büyüklerini koltuk arkalarına yerleştiriyorum. Koltuklar geriye kayıp tabanı çismesin diye.

    YanıtlaSil