Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

22 Temmuz 2010 Perşembe

MONKEY'S FIST ANAHTARLIK

Dün yeğenimin doğum günüydü. Hafta sonunda buraya geldiğinde kutlayacağız. ''Yarım elma, gönül alma'' kabîlinden bu anahtarlığı yaptım. Sakın bu küçük bir hediye düşünmeyin, yapıncaya kadar tersime döndüm. Merak edenler bana sormasınlar zira mümkün değil yaparken resim çekemem.İki eli de fazlasıyla dolu oluyor insanın. 1 saatte zor yaptım, netten baka baka:)))

10 yorum:

  1. Bilmece gibi düğüm ,ama güzel :)
    Eline sağlık ...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. çok farklı görünüyor nasıl bir düğüm şeklidir ki bu :)

    YanıtlaSil
  4. evet bir fotoğrafçı lazım yapım aşamaları için:) baktım netten sahiden çok karmaşık bişey, senin elinden kurtulamamış tabi:)

    YanıtlaSil
  5. Çok şık görünüyor. Hatta anahtarlık için fazla şık gibi:) Bence küpe de olur bundan. Kızma Nedret abla iş çıkardım diye:)

    YanıtlaSil
  6. Çook güzel olmuş, ellerinize sağlık. Güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş,
    kullanılan materyal deri sanırım...

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler arkadaşlar. Peri'ciğim elim bir alışsa neler neler yapacağım da zor kerata:))

    YanıtlaSil
  9. Kalın mumlu iple yaptım savgili Cep Aynası. Aslında internette paraşüt ipi ve kalın floş iplerle yapılmış çok güzel eşyalar var ancak o ipleri burada bulmak çok zor. Bu ipi de ayakkabı tamircisinden aldım:)C

    YanıtlaSil
  10. Gemiklerde kullanilan,, "" yardimci gerec ""
    Normali yumruk buyuklugunde ve icinde agir bir cisim tasir,,,,,
    Ince ip baglanir ve "" Ceviz ""Tabir edilen gerec,,,, rihtima firlatilir gemiden,,,,,Firlatilan cevizin gemide kalan ucuna "" HALAT ""baglanir ve halat bu ince ip sayesinde rihtima cekilir,,,,, Daha sonra ceviz gemiye tekrar atilir,,,,,,


    http://feed1.tinypic.com/rss.php?ua=cAJZln9Jb8KyoauybyMI7Q%3D%3D

    YanıtlaSil