Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

30 Temmuz 2010 Cuma

ON- LINE ALIŞVERİŞ

    Benim gibi medeniyetten (!) uzak yaşıyorsanız alışverişinizin çoğunu, hatta tümünü on-line yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlçemizdeki yegâne bijuteri dükkanı, fırsattan istifade 1m. floş ipi 60 kr. dan verince yine iş başa düştü.
Bilenler bilir SERRA BİJUTERİ takıcılar için bol malzeme bulunduruyor. Pasaj'da, Gittigidiyor'da daha birçok yerde dükkânları var. Resimde gördüğünüz floş ipler ve tüyler, alışverişim belli bir miktarın üstüne çıkmamasına rağmen, yanında hediye kolye-küpe takımı ile birlikte, 3 günde elime geçti. Ptt kargo ödemesi de satın aldım. Oldu bitti.
İstanbul'da daha ucuz alış-veriş imkânı vardır muhakkak ama ben bu siteyi gâyet hesaplı buldum.
Pek seviyorum evden alışverişi. Ankara'da yaşarken yiyecek alışverişimi bile nette yapardım. Kangurum'cuları da pek severim. Tembel miyim, neyim?

8 yorum:

  1. aynı dertten ben de muzdaribim... normalde kend ellerimle almış olsam belki bu kadar mutlu olmayacağım, kargo kapıya gelince sevindirik oluyorum bir anda... :))
    yeni cicilerinizi güle güle kullanın... yine ne hoş şeyler bekliyor bizi kimbilir! :)

    YanıtlaSil
  2. Evet Ruşen'ciğim. Sanki gelen şeyi ben almamışım da hediye gelmiş gibi seviniyorum. Kargocular kimlik filan sormuyor artık:)))

    YanıtlaSil
  3. :) Ablacığım tam da şu anda Kangurum'dan alışveriş yapıyorum. Tembellik demeyelim de buna pratiklik diyelim olmaz mı? ;) İplerin renkleri müthiş, yine ne güzellikler hazırlayacaksın merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de iki kere pasajdan keçe almıştım.Kargonun gelişini ne sevinçlerle beklemiştim, anlıyorum :)Bakalım ne cici işler çıkacak elinizden.

    YanıtlaSil
  5. ben de seviyorum online alışveriş ama sanki bağımlılık mı yapıyor ne:)

    YanıtlaSil
  6. Bende fethiye de istediğimi bulamayınca mecburen netten alışveriş yapıyorum.aklımda bulunsun alışveriş yaptığınız adres ;)

    YanıtlaSil
  7. ooo ne güzel renkler onlar.Bakalım neler çıkacak onlardan merakla bekliyorum.:)

    YanıtlaSil
  8. canım,bizim Yelda(yıldoz)ist.
    ayçacığım da ben de Ankaradan isteklerine yardımcı oluruz.Yelda ve Ayça adına da konuştum ama Yeldanın iş yerine yakın dükkanlar varmış,Ayçanın da stoğu var tatlı kızlarımın seve seve yardımcı olacaklarını biliyorum

    YanıtlaSil