Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

17 Temmuz 2010 Cumartesi

T-SHIRT SÜSLEME-5

Yılbaşında ördüğüm kar kristalleri bir işe yaramamıştı:)))  Buna yakıştılar sanki. Zincirleri çıkabilecek gibi yaptım, yıkanırken zorluk çıkartmasın diye. Bir de doğru dürüst ışık ayaramayı başarabilsem. Hiç bir resim gerçeğini yansıtmıyor. Göründüğünden daha iyi duruyor çıplak gözle bakınca.

11 yorum:

  1. Çok güzel olmuş bu Nedret hanımcığım.. Bu fotoğraf makinesi, ışık vs. meselesi hepimizin ortak sorunu galiba. Çok iyi makineler var aslında ama 2-2,5 milyon lira civarındaydı uff :( Neyse idare edeceğiz :)) sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuş ellerinize sağlık. Zincirler ayrı bir hava katmış.Fotoğraf hepimizin sorunu yinede ne yapsak tam olarak net olmuyor, artık olduğu kadarıyla idare edicez.

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık ablacım kar taneleri hakkaten çok yakışmış

    YanıtlaSil
  4. bambaşka birşey oluyorlar, ellerinize sağlık. Fazla söze ne hacet :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler arkadaşlar:))

    YanıtlaSil
  6. Çok beğendim.Özellikle zincir olayı bana çok güzel fikir verdi.
    Ellerinize sağlık.
    Saygılar

    YanıtlaSil
  7. evet kesinlikle çok hoş olmuş

    YanıtlaSil
  8. çok şık olmuş.ellerine sağlık ablacığım.
    nedret abla sen bu t-shirtlerin her renginden aldın galiba öyle görünüyor.

    YanıtlaSil
  9. aa hatırlıyorum bu kristalleri!!! ne güzel değerlendirmişsin, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. Çok şık olmuş. bayılırım süslü şeylere :) Ellerinize sağlık. Bende t-shirtlerinizi merak ettim her rengi var herhalde. Hepsi biribirinden güzel olmuş.

    YanıtlaSil