Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

3 Eylül 2010 Cuma

BİLEKLİK (SNAKE KNOT)

14 yorum:

  1. ne güzel renkler süpersiniz çok şık

    YanıtlaSil
  2. Waaaay ablacım döktürmüşsün yine bu düğüm işini aştın sen helal olsun, süper olmuş (laf aramızda merak ettim nasıl yapıyorsun diye)

    YanıtlaSil
  3. SÜPERSİN BEN İSTİYORUM BİR TANE MİNİCİK TORUNUMA BULAMIYORUZ ÇÜNKİ HAZIR ELİNE GÖRE MİNİCİK VEDE ÇOK İSTİYOR.BAYRAMDAN SONRA ÖLÇÜSÜNÜ YAZARIM BENİM FARECİĞE BİR BİLEKLİK SADECE ÖRGÜ KISMI ERKEK İÇİN YETER.
    İYİ DİLEKLERİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER.HALİMİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ İNŞALLAH BEYNİM DİNLENİR.EVDE KALSAM GİDEN GELEN ÇOK OLUYOR SAĞ OLSUNLARDA ÇOK YORGUNUM.EŞİM GEL KAÇALIM DEĞİNCE CANSIZ ATLADIM.GÜZEL SAĞLIKLI BAYRAMLAR.SEVGİYLE ÖPERİM

    YanıtlaSil
  4. oyy oyyy, renklere bak renklere... gel vatandaş diye bağırasım geldi sevgil nedukcuğum...ellerine sağlık çok güzeller...sadece bu değil bir alttaki bir alttaki yazındakiler de cok guzeller...başımıza iş açacaksın keçeler gibi saracağız biz de bunlara galiba:)))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler arkadaşlar.
    Fiamma'cığım, birkaç kişi daha sarsa da bu işe, blogların delisi olarak tek kalmasam:)))
    Neyse ki ipler bitmek üzere.

    YanıtlaSil
  6. yaa çokk güzell renklerine bayıldım helee :) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. Ablam, çok şık olmuş, rengini de sevdim ama bilek kısmına daha yakın durması, yani biraz küçük yapılabilmesi mümkündür değil mi?
    Öpüyorum sevgimle..

    YanıtlaSil
  8. Gülen'ciğim, küçük bunlar zaten. Benim bileklerim çok incedir.Kendime göre yapsam ancak çocuk bileğine olur. Normal insanların bileklerine uyuyor. Turist azmanlarına ise dar bile gelebiliyor:)))
    Beğendiğine sevindim.

    YanıtlaSil
  9. bilekte duruşu çok hoşuma gitti:)
    eline sağlık sevgili neduk...

    YanıtlaSil
  10. Çok beğendim hem de. Açıklama için de sağ ol ablam. Ne bileyim aklıma gelmedi işte bir bayan narin bilek olabileceğini :)

    YanıtlaSil
  11. cok begendim ben de...bileklerin çok ince olduğunu yorumlardan okudum ne hoş bir durum:)

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim arkadaşlar. Keşke heryerim el ve ayak bileklerim kadar ince olsaydı:))) Ekvator berbat:)))

    YanıtlaSil