Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

28 Eylül 2010 Salı

İLKAY SOPASINI GÖSTERDİ:)))

  Arkadaşlar, İlkay , hırsız blogu öyle bir korkuttu ki, siteyi anında boşaltmış. İlkay'a beni de kolladığı için huzurlarınızda teşekkür ediyor, artık gerek kalmamış olması nedeniye aşağıdaki yazıyı kaldırıyorum. Hepinize desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.
  Bir dahaki vukuatta buluşmak üzere:)))

10 yorum:

  1. bu olaylar icin cok guzel bir emsal olusturdu ilkay.Cesareti ve kararligi cok onemliydi ve ustune gitti olayin.Bu herkes icin guzel bir nefes..
    Sevgiyle
    blogunuzu izlemeye aliyorum;)

    YanıtlaSil
  2. Bir bakıma diğer blog yazarlarının ve benim gibi acemilerin de sözcüsü oldunuz valla:)bende sizlere teşekkür etmek istiyorum inşallah bir daha bu tür şeyler yaşanmaz.....

    YanıtlaSil
  3. Ben de avukatımdan icazet alıp bir yorum yazdım kendisine ayrıca adres tel vs de öğrenmiştim gerektiği yerde tırnaklarımı göstermeyi düşünüyordum ama gelişmeler çabucak oldu İlkay'a ve hassasiyet gösteren herkese teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Anne Kaz.
    Hoşgeldiniz Nihal.

    YanıtlaSil
  5. ilkay ın kararlılığından vaz geçmemesi gerekiyor şu noktada... tırsmış belli ki.. :)

    YanıtlaSil
  6. Hem de ne tırsmak Ruşen'ciğim. Anında boşalttı siteyi:)))

    YanıtlaSil
  7. çok güldürdün canım beni ilahi :)) hepinize yanımızda olup destek verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar..sürekli özür yorumları geliyor şu an..

    YanıtlaSil
  8. İlkay bitanedir delidir ve harbi hatundur bayan dayanışması diye buna derim

    YanıtlaSil
  9. ne olmuştu ki kötü bir şey sanırım, geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  10. Bir dahaki vukuatta buluşmak üzere:)
    çok hoş ya!

    YanıtlaSil