Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

16 Eylül 2010 Perşembe

NASIL YAPIYORUM?

Görümcemle kızım, ''biz de göreceğiz nasıl yaptığını'' diye yanıma oturunca, resini hazırlama faslının fotoğraflarını çekmeyi unuttum. Kalıplara dökülmüş hâli böyle. Yarın kalıptan çıkarınca yine çekerim. Temizleme, hazırlama faslını da unutmam inşallah. Bu gece sabaha kadar sertleşmelerini bekleyeceğiz. Simleriniz  yoğurt kâsesinde durmazsa bu işi aslâ yapamazsınız:)))

16 yorum:

  1. Yapamasamda izlemek güzel,ellerine sağlık,sevgilerrrr...

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık.
    Kızınıza da hoş geldin diyorum.
    Sevgiler.
    <:)

    YanıtlaSil
  3. üzgünüm. yoğurt kabım yok. neyse artık.

    ama durunnn peynir kabı ya o olurmu:))

    YanıtlaSil
  4. Yaparsam, yoğurt kasesi ayrıntısını unutmayacağım ablacım:)

    YanıtlaSil
  5. En az bitmiş işler kadar haz veren fotoğraflar... Çalışma anı görüntülerine bayılıyorum, gelecektekileri merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Elimdeki işler bitince bende mutlaka denicem,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Ne keyifli bir iş. Ben diğer aşamasını da merakla bekliyorum ablacığım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Wow neat! This is a really great site! I am wondering if anyone else has come across something
    similar in the past? Keep up the great work!

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir teknik ve siz de çok güzel uyguluyorsunuz. Ama Türkiye' de malzeme bulmak çok zor sanırım en azından Ankara' da. Kime sorsam hı? şeklinde bakıyorlar suratıma:))

    YanıtlaSil
  10. Nedret ablacım ben de sizin sergunun ve kucukseyhlerin sayesinde resine el attım standa ürün hazırlarken resinle yüzükler,tepsi ve buzdolabı magnetleri hazırladım sattım bile birazını ,yalnız benim kalıplar küçük buz kalıpları olduğu için kenarları düz değil tırtıklıydı düz kalıp bulursam onlardan da alıcam.Ben beğendiğim fotoğrafları içlerine koyarak resinlemiştim onlar daha çok beğenilmişti senin gibi daha matkapla delik açma aşamalarına gelemedim ama düzgün bir kalıp bulursam kolye kısmınıda deneyeceğim sana kolaylıklar diliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler arkadaşlar. Devamı geliyor bugün.

    YanıtlaSil
  12. önce bi yoğurt kabı diyorsun yani :))

    YanıtlaSil
  13. İşin sırrı oğurt kovasıymış meğer:))ondan bugünlerde yaptıklarım güzel olmuyor. Ablam benim bi tanesin sen:))

    YanıtlaSil
  14. peki bu kalıplara döktüğünüz malzemenin ne olduğunu sormamın sakıncası varmı. içine sim karıştırıyorsunuz herhalde. ???

    YanıtlaSil
  15. Çok teşekkür ederim detaylı anlatım için bende deneyeceğim çok hoşuma gitti.Bugün küçükşeyler de anlatmış.Elinize sağlık.Bu arada gözünüz aydın kızınız gelmiş.

    YanıtlaSil
  16. Bunlar çok güzel şeyler, ellerine sağlık ablacım.

    YanıtlaSil