Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

26 Eylül 2010 Pazar

TOP YÜZÜK

Bu yüzükçük artıkların içinde kalmış, Alt yüzü çıkıntılı oldu diye atmışım artıkların içine. Ama öyle güzel parlıyordu ki mor mor, hazır matkap takımı açıkken altını güzelce traşladım, süsledim, vernikledim. Hiç de fenâ olmadı.

12 yorum:

  1. çok güzelmiş bayıldım..ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Nedret hanım, bütün çalışmalarınızı zekle izliyorum. tasarımlarınız süper ve farklı oluyor ellerinize emeğinize sağlık.

    Eskiden altın top yüzükler vardı hatırlarsanız acaba diyorum olabilirmi :( altın renkli simli yüzük ve küpe nacizane fikrimi paylaşmak istedim

    Mutlu pazarlar sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  3. rengi bir harika,hele bir de sizin elinizden kullanılacak hale gelmesine diyecek söz yok yani....ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
  4. Bu kadar güzelken hiç kenara bırakılır mı hiç, yeniden hayata dönmüş çokta iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  5. böyle güzel bir yüzüğün artıkların arasında işi yok renkde modelde çok şık

    YanıtlaSil
  6. harika ellerine sağlık sağlık Nedret abla sevgiler

    YanıtlaSil
  7. TATLIM YAZILARIMIZI GÜNÜ GÜNÜNE ÇALAN BİR SİTE VAR..BU POSTUNDA BUGÜN ORADA YAYINLANMIŞ BİLGİN OLSUN..LİNK EKLİYORUM..BENİM NEREDEYSE TÜM BLOĞUM ORAYA AKTARILMIŞ BEN SABAH SAVCILIĞA GİDİYORUM SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK İÇİN..SEVGİLERİMLE..

    http://www.yemeksitesi.info/top-yuzuk-2

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler Çatı Katı. Bunlarla başa çıkmak zor. Neyse ki bir zaman sonra vazgeçiyorlar. Bu sitede reklâm da yok ki para için yapıyor diyeyim. Anlamadım neticeten.
    Blogcu arkadaşlarımız da bir tuhaf. Bloglarından resim çalınınca kızıyorlar, Maydanoz geliyor sormadan bütün blogu alıyor, ardından sizi çok beğendik seçtik, tanıtacağız diye bir maille ağızlarına bir parmak bal çalıyor. Koşa koşa teşekküre gidiyorlar.

    YanıtlaSil
  9. Bu fevkalade tasarımları yakından görebilmek için öyle bir istek var ki içimde. Her biri aynı adı gibi zarifce...

    YanıtlaSil
  10. Çok hoş bişey olmuş gerçekten ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. Mor renk zaten insana yaşam enerjisi veriyor, çok güzel.

    YanıtlaSil