Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

16 Ekim 2010 Cumartesi

FİYASKO

Hiç başıma gelmemişti. Şakır şakır elime geçen herşeye sürüyordum, kelin yağı misâli. Bu gördüğünüz kolye uçlarına da özene bezene resin hazırlayıp sürdüm. İki gündür bekliyorum sertleşsinler diye. Tık yok:((
Resin resimlerin altına da sızdı.Bunun bana ''artık resini bırak '' şeklinde bir mesaj olduğunu düşünüyorum.
Vıcık vıcık, yapış yapış kaldılar. Hüüüü.......

26 yorum:

  1. Buradan bakınca bir kusur görünmüyor ama daha çok beklesen kurumaz mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Çaresiz bekliyorlar Sesiber'ciğim. Atmaya da kıyamam ben şimdi.

    YanıtlaSil
  3. bir yerlere yapıştırıp değerlendirsen, atılmaz tabii, sakınn

    YanıtlaSil
  4. ay yerim ben seniii:) üzülme ablacığım ya. arada olur böyle. bunlarda nazarlık diyelim.
    bende bu gece bir şeyler çizmeye çalıştım hiç biri istediğim gibi olmadı, kalemi kağıdı sinirlenip fırlattım."yeteneksiz, beceriksiz, artık hiç bir şey beceremiyorsun" diye diye söylendim durdum kendime.

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun,emek verince insan atmaya da kıyamaz.Resin belki bozulmuştur.Saç kurutma makinası ile
    kurur mu uçlar ?

    YanıtlaSil
  6. Nedret Ablacım olmayanları da gösteriyorsun ya, bayılıyorum sana :) Bir de resimleri komik komik etiketlememiş misin, çok güldüm akşam akşam :)
    Kurusalar, sen o siyahlıkları kapatırsın bir şekilde, simle falan...
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Yok be Sesiber'im. Ön yüzü yapış.Toz yapışır.
    Sağol, Karakız'ım. Üzülmeyeyim değil mi?:)))
    Çiğdem'ciğim, derhal deneyeceğim. Burası zâten sıcak hâlâ, kuruyacak olsa kururdu:(

    YanıtlaSil
  8. Ne can sıkıcıdır. Bir şeyi tam yapar bitirirsin, hooop olmamış sil baştan.Üstelik senden kaynaklanan bir hata yoksa daha bir sıkılırsın.

    Allahtan uzun sürmez o sıkıntı. yeniden koyulursun işe.
    Üzme tatlı canını daha güzellerine kısmet:))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. resinin kağıtlara işlemesi bir kez benim de başıma gelmişti. onlar için pek yapacak birşey yok ama kurumayanların üzerine ince bir kat resin dökerseniz düzelir. geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  10. Canınız sağolsun :) Ne olmuştu biliyor musunuz? :)Geçen sene keçelerden şal yapmaya başladığınızda çok özendim.. Hemen gidip bir sürü keçe aldım.. Arapsabunu, pıtpıt naylonlar şu bu.. saatlerce uğraştım uğraştım.. Sonuç tam bir fiyasko..:)Amaaan dedim canım sağolsun :) Küçük bir iki top yapıp kolye yaptım gerisini kaldırdım bir kenara :) Hatta kışın ayakkabımın içine koymaya bile yeltendim :)) Canımız sağolsuuuuuuuuuuuun, olur böyle şeyleeeer :)

    YanıtlaSil
  11. Ayy, Serpil'ciğim, başına iş çıkartmışım bilmeden. Ama gel sen vazgeçme o işten. Bu kış tekrar dene. Youtube deki videoları iyice seyret önce. Olur onlar, olur. Ziyan etme ayol yünleri oraya buraya tıkalayıp aaa... Onları arayıp da bulamayanlar var:)))

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Serpile katılıyorum Nedukcuğum, ben sana uysam ne işler açacaksın başıma da kendimi dizginleyip hayran hayran izlemekle yetiniyorum:) Şimdi bir iki öneride ben diyeyim, bilgisiz bir kişi olarak..önce çok guzel hepsi, yarıya bölüp bir kısmını fırınlasan denemek babında, diger kısmını da daha büyükçe bir kalıpla tekrar resinlesen yani önce ince bir tabaka şeffaf döküp donmaya yakın bu yaptıklarını koysan ve üüstünü tekrar resinlesen acaba kurtulur mu?veya zamana bırak gitgelbak kurur insallah...

    YanıtlaSil
  13. Sağol Fiamma'cığım. Saç kurutma makinesiyle ılık hava üflettim. İyice cıvıklaştı. Boşverdim artık. Yenilerine kısmet. Aslında biraz da espri olarak koydum bu yazıyı. Buna benzer ne çok başarısızlıklarım olduğunu bilseniz şaşarsınız:)))

    YanıtlaSil
  14. ayyyy atacaksan bana doğru atttt.harika görünüyolar burdan

    YanıtlaSil
  15. Ablam geçmiş olsun. Öyle de güzeller ki. Bırak sen onları kendi hallerine belki kurular. Vazgeçme sakın çok güzel işler yapıyorsun resinle.

    YanıtlaSil
  16. niye hep sıcakla kurutmayı deniyoruz bir de buzdolabına at bakalım ne olacak sevgili nedukcuğum:) insallah çöpe atmamışsındır henüz:(

    YanıtlaSil
  17. bilmeden nazar mi degdirdim acaba, hep cok guzel seyler yapiyosun diyodum.

    Umarim kururlar, kimya muhendisi hanim hangi madde ile resin kurur bilirsiniz siz :-D

    YanıtlaSil
  18. Canım; canın sağolsun...öptüm...

    YanıtlaSil
  19. Yok canıım, ne nazarı değecek? Kötülere birşey olmaz. Bende Kimya filan kalmadı artık. Ben şekerciydim.Reçineleri maalesef bilmiyorum.Bu saatten sonra oturup çalışamam.Çalışsam da öğrenemem. Organik kimya çok zordur. Benim beyin hücrelerimin yarısından çoğu ölmüştür artık. Bilsem zaten çaresine bakardım. Oturup ağlaşmazdım:)))

    YanıtlaSil
  20. ablacım çok güzel görünüyorlar ama neden öyle olmuş ki acaba kuruyunca süper olurlar belki :) resimler çok güzel inşallah kuruyunca süper olurlar

    YanıtlaSil
  21. olur böyle şeyler canın sağolsun bacım unut gitsin

    YanıtlaSil
  22. CANIM YA SEN KİMYASALLARDA BOZDUM DİYE ÜZME KENDİNİ.YÜNLERLE BİLE NE FİRELER VERİYORUM,SEN SAMİMİYETLE BOZDUM DEMİŞSİN BEN BAZEN TİFTİKLENİYOR SÖKEMİYORUM FIYDIRIP ATIYORUM.EŞİM BU YAŞTAN SONRA OLUR BÖYLE ŞEYLER DEYİP DALGA GEÇİYOR.YAPTIĞIN GÜZELLİKLER EYİN HÜCRELERİNİN CAP CANLI OLDUĞUNUN TEMİNATIDIR

    YanıtlaSil
  23. Ama çoook güzel olmuş bunlar kurumaları lazım:)

    YanıtlaSil
  24. Kurumamakta kararlılar:)))

    YanıtlaSil
  25. Abla abzı resinler böyle oluyor ben sürüp 10 dk bekletir direk buzluğa atarım aklında olsun

    YanıtlaSil
  26. kurumuyor bazısı yahu bendede oldu soğudum valla resinden ben zaten dümdüz zemine yapamıyorum hafif çukur olmalı

    YanıtlaSil