Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

3 Ekim 2010 Pazar

SOKAK HAYVANLARINI SEVİNDİRİN

4 Ekim Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü dolayısı ile büyük marketlerde kedi, köpek, kuş vs. yemlerinde % 50 indirim var. Alıverin bir kaç paket de hayvancağızlar senede bir gün de olsa çöp yerine iki lokma lezzetli birşeyler yemiş olsunlar. Yarın indirimde son gün.

8 yorum:

  1. DUYARLI ARKADAŞIM BENİM,ÖNERİNİ GÖZ ARDI ETMİYECEĞİM..TEŞEKKÜRFLERRR.

    YanıtlaSil
  2. buradaki marketlerde hiç karşılaşmadım ama yarın bi daha bakmalı... evde pişirdiklerimden kaplara koyup sık sık götürüyorum ama hiç hazır mama almamıştım bugüne dek... yarın cüzdanım elverdiğince yapabilirim pekala... teşekkürler uyarı için...

    YanıtlaSil
  3. Hemen mama almaya gidiyorum. Teşekkürler ablacığım hatırlattığın için :)

    YanıtlaSil
  4. migroslarda var Ruşen.

    neduk,ne tatlısın.

    YanıtlaSil
  5. Duyarliligin cok guzel..Bir tavsanim vardi tam da hayvan haklarini koruma gununde ölmustu aklima geldi siz bu gunden bahsedince..

    YanıtlaSil
  6. hahhaa çok tatlısın ablacığım :) internetten alıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. İtildiği, kakıldığı, kovalandığı her hâlinden belli olur kediciklerin. Tetikte durarak korkuyla bakarlar. Şimdiye kadar evimizde baktığımız kedilerin okşanmaktan ne kadar hoşlandıklarını bildiğim için onlarla yüksek sesle konuşurum sokaklarda ben. Sorarım onlara hep, ''seni hiç seven oldu mu? Başını okşayan oldu mu?''
    Ağzı var dili yoktur ki oncağızların.

    YanıtlaSil
  8. Nedret ablacım, 4 Ekim Dünya Hayvan Haklarını Koruma Gününden haberim vardı ama indirimden haberim yoktu. Çok teşekkürler paylaşımın için :)

    YanıtlaSil