Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

11 Kasım 2010 Perşembe

ACIMADIM KESTİM:))

Evet, çevresi çok genişti, ''amaan, kaynağı bende nasılsa, bundan sonra daha küçük yaparım'' dedim ve kestim gitti. Asıl rengini tam olarak yansıtamıyorum ama çok güzel gerçekten. Şimdi buna bir de boyunluk iyi gitmez mi?

13 yorum:

  1. woooow çok şık olmuş. Ellerine sağlık.

    Eminim boyunlukta diğerleri gibi harika olacaktır. :)

    YanıtlaSil
  2. boyunlukla ya da etolle çok şık olur. bu arada şapka güzel olmuş.insanın içine sinmeyince mutlaka bir çözüm üretiyor. kenar dikişleri farklı bir hava katmış...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Bu haliyle çok şeker olmuş...
    <:))

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Nedret hanım, harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  6. Eline makas verip başı boş bırakmaya gelmiyor dur hele bakim yine neyiacımadan kesmiş dedim ama ellerine sağlık sevgili nedukcuğum daha daha ve çok daha bir güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  7. ablacım süpersonik güzel olmuş bu bereler.üsttekinin pek bi entel havası var, rüküşse pek havalı pek hoş.ya hu üretmek gibisi var mı?dizimiz de ağrısa ,boynumuz da tutulsa bizi durduramaz değil mi:))

    YanıtlaSil
  8. Sofistike! Yazar sapkasi gibi olmus. Bu yaptiklarinizdan hediye de ediyor musunuz ese dosta?

    YanıtlaSil
  9. harika bir tasarım olmuş...ellerine saglıkkk...hemen boyunluguda olmalı benceee,bekliyorum hevesle..;)

    YanıtlaSil