Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

21 Aralık 2010 Salı

ALET İŞLER, EL ÖVÜNÜR

Marifet bende değil. Yapın yapın, asın. Yapın yapın, asın. Bir tanecik delgeçim var, o da ilk defa böyle çok çalıştı:))

14 yorum:

  1. olsun sonuçta o çiçekleri biraraya getirip kar tanesi yapmak "fikir"dir:)

    YanıtlaSil
  2. Nedret ablacım canımsın....yorumunu okudum çok teşekkür ederim....gerçekten bloglarda gülen yüzümüzü sergiliyoruz....gerçi sıkca hastalıklarımızdan da bahsediyorum ama ciğerden sıkıntılar paylaşılamıyor maaalesef...sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Canımcım ben bu aleti çok merak ettim! Acaba ne yapabiliyosun tam olarak yaptığınız bişeyi paylaşabilirmisiniz?

    Sevgiler, Hülya

    YanıtlaSil
  4. Ben örgü aleti zannetmiştim : )

    YanıtlaSil
  5. Hülya'cığım bu alet kağıt delmek için kullandığımız delgeçlerin şekillisi. Pek çok şekil delen çeşitleri var. Bana kızım hediye etmişti. Çınar yaprağı şeklinde delen delgeçi de seviyorum. İlk fırsatta alacağım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık canım seninde makineninde:)) okadar değişik delgeçlere rastlamaya başladımki bu aralar çok güzeller.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık sevgili nedukcuğum, ben demiştim bu becerikli hanım marmaris'e kar yağdırır diye, işte oldu sonunda:))Pırıl pırıl kar taneleri çok güzeller... bu arada ilk video çekiminde hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  8. Benim de laleli var, keçe keser belki diye almıştım ama kesemedi. Kestiği sevimli çiçekleri görünce bir de scrapbook işine bulaşırım diye ödüm kopuyor.
    Akşam videoyu izledim. İki kez üstüste.. O kadar konsantre olmuşum ki, yorum yazmayı unuttum. Çok çok güzel olmuş, video görüntüleri güzelliğini daha da ortaya çıkarmış.

    YanıtlaSil
  9. Bu delgeçler çok güzeller.Seri halde almak lazım.Bak ne çok işine yaramış.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  10. vay be...ilk defa duyuyorum..bu şahane birşeymiş...
    oooff en son niye ben görüyorum herşeyiiii? :)))))

    YanıtlaSil
  11. Nedret Ablası...Sen olmasan bu aletin boynu bükük kalırdı:)))Bence artık ikinizde övünebilirsiniz:))))epeydir yokum buralarda ve hazirana kadar da pek olamıyacağım ama bir gün bakarsın sana Turunç ta ceee derim...Özellikle fimoyla karışık bir tekniğin var yaaa bittim onlara.Neden devamı gelmedi:(((
    sevgiler saygılar...
    Begüm

    YanıtlaSil
  12. bunların şekillileri olduğunu bile bilmiyordum ben :)

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürler arkadaşlar. Bu delgeçin simetrik kesmesi sayesinde yıldızları yapabildim. Quilling'e göre bin kere daha kolay:)))

    YanıtlaSil